Honor 70 tapauksja


32 Tuotteet

Dealy : erittäin kestävä ja edullinen tapauksja Honor 70:lle

Dealy valitsee parhaat edullisja suojakuorja Honor 70:lle. Tutustu suureen valikoimaamme ja hemmottele itseäsi. Helppo asentaa, ja ne tarjoavat loistavan suojan iskujen sattuessa, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne myötäilevät Honor 70:n linjoja ja ääriviivoja, jotta niistä tulisi kuin ohut, kestävä toinen iho. Puhelimen näppäimiin ja portteihin pääsee edelleen suoraan käsiksi. Minimoit myös riskin pudottaa se jälkien takia ja saat erinomaisen pidon. Estämällä pölyn kerääntymisen sinulla ei ole ongelmia painikkeiden ja porttien kanssa. Tarjoamme vankimman suojan, jotta voit käyttää kannja tavaa tija okonja tasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Ohut, erittäin kestävä runko

Dealy tarjoaa erittäin kestäviä suojakuori ita alennja tuun hintaan Honor 70:lle. Tutustu valikoimaan suojakuori ita silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai sekamateriaaleista (muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Tulja rakastamaan niitä.

Myymme ohuita ja kevyitä läpinäkyviä suojakuori ita, jotka säilyttävät puhelimesi alkuperäisen muotoilun. Ne näyttävät huomaamattomilta kannja tavassa tija okoneessasi ja suojaavat sitä samalla elementeiltä. Löydät myös joitakin, joissa on vahvistja ut kulmat.

Näja myös yksivärisiä kuoria, jotka on valmistja tu silikonista ja/tai muovista. Ne kestävät hyvin elementtejä ja antavat Honor 70 -mallillesi ainutlaatuisen ulkonäön. Joustavat tai jäykät kuorja tuntuvat puhelimessasi erittäin suojaavalta toiselta iholta. Tarjoamme myös klassisia hiilikuitusuojia, harjattuja hiilikuitusuojia, yksinkertaisia keinonahkasuojia ja aitoja nahkasuojia. Ne tarjoavat erinomaisen pidon ja ovat erittäin tehokkaita elementtejä vastaan.

Voit ostaa myös fantsuojakuori kuoren, joka on yhtä kestävä. Joissakin on eläimiä, kukkia, kasveja, mandaloita tai unilukkoja. Ne antavat kännykkääsi persoonallisen ilmeen ja suojaavat samalla kännykän takaosaa, reunoja ja painikkeita.

Monikäyttöisja , erittäin kestävät rungot, jotka ovat välttämättömiä.

Löydät myös suojakuori ita, joissa on irrotja tava jalusta. Niitä on saatavana rengas- tai välilehtityyppisinä, ja niiden avulla voit käyttää matkapuhelinta pystysuorassa ja vaakatasossa. Laajennamme valikoimaa suojasuojakuori ita, joissa on irrotja tava pidike, jotta voit käyttää älypuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tarjoamme esimerkiksi suojia, joissa on liukuva ikkuna kameraa varten. Kaikki suojakuori mme ovat erittäin kestäviä.

Korttipidikkeillä varustja ut suojakuori mme ovat erittäin käteviä joka päivä tapahtumissa ja liikkeellä ollessasi. Ne ovat erittäin suojaavia, mutta silti erittäin hyödyllisiä jokapäiväisessä käytössä. Ne ovat ihanteellisia, jos käytät kortteja paljon.

Suosittelemme erittäin säänkestäviä kuoria. Niissä on useita silikonista ja muovista valmistja tuja suojakerroksia, jotka takaavat parhaan mahdollisen turvallisuuden äkillisen iskun tai putoamisen yhteydessä. Suosittelemme niitä, jos otat Honor 70 -laitteen mukaan urheiluun tai ulkoiluun.

Hyödynnä Dealy n suojakuori kaspalvelua

Kun valitsja meidät, voit hyödyntää käyttäjäystävällistä verkkosivustoa, jonka avulla voit tehdä tilauksesi täysin turvallisesti. Tilauksesi toimitja aan mahdollisimman nopeasti. Hyödynnä suojakuori kaspalveluamme saadaksesi lisätija oja tuotteistamme. Me myös seuraamme tilauksiasi. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa ja saada tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.