OnePlus 10T 5G näytönsuojat


4 Tuotteet

OnePlus 10T 5G:n näytön ja takakameran suojakuorja ovat alennuksessa Dealy ssa

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytön ja takakameran suojia OnePlus 10T 5G:lle. Ne ovat markkinoiden edullisimmilla hinnoilla ja antavat sinulle täyden tyytyväisyyden. Esittelemme parhaat mallit, ohuimmat, läpinäkyvimmät ja säänkestävimmät.

OnePlus 10T 5G:lle räätälöidyt näytönsuojat

Tarjoamme OnePlus 10T 5G -näyttöön kalvoja ja panssarilasi , jotka ovat erittäin ohuita, helppoja asentaa ja erittäin kestäviä. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne, ja ne suojaavat koko näyttöä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Vältät esimerkiksi naarmut, jotka ovat erittäin ärsyttäviä ja voivat olla teräviä. Suojaus auttaa sinua välttämään loukkaantumisja . Panssarilasi on räjähdyssuojattua ja UV-kestävää. Näytön tuntoalue on myös herkkä, joten voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. Kun suoja on asennja tu, unohdat pian, ja tä näyttö on suojattu. Suosittelemme karkaistun lasin käyttöä, jos suojaat puhelimesi kuorella, mutta myös suojilla. Älypuhelin ei nimittäin ole turvassa putoamiselta, kun kansi on auki.

Panssarilasi oleva suojalinssi kameralle

Suosittelemme myös takakameran suojaamista tarjoamallamme karkaistulla lasilla. Se on helppo asentaa, eikä siitä jää jälkiä, kun poistat sen. Linssit ja lasi ovat suojassa iskuilta, naarmuilta ja pölyltä. Näin puhelimesi on täysin turvassa, ja voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa.

Olemme käytja tävissä joka päivä

Kun olja tehnyt tutkimuksesi ja ostanut tuotteja turvallisesti, on helppo ottaa meihin yhteyttä. Olemme avoinna 7 päivää viikossa. Älä epäröi soittaa tai kirjoittaa meille ja seurata tilauksiasi. Yhteystija omme ovat kohdassa "Ota yhteyttä". Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Saat ensimmäisenä tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Olemme myös YouTubessa. Nauti vierailustasi.