Suojakuorja Oppo Find N


22 Tuotteet

Dealy : premium kuorja ja suojakuorja edulliseen hintaan Oppo Find N:lle

Hyödy poikkeuksellisen edullisesta myynnistä Dealy -suojakuori ista Oppo Find N -puhelimelle. Löydät parhaan suojan lyömättömiin hintoihin. Valitsemme vain ohuja ja kevyja suojakuorja , jotka tuntuvat puhelimessasi kuin ultrakestävä iho. Ne on helppo asentaa ja ne jättävät suoran pääsyn latausportteihin, kuulokeliitäntöihin ja painikkeisiin. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista. Ne on räätälöity niin, ja tä voit taittaa ja avata puhelimen silmänräpäyksessä. Suojuksemme kestävät iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Tutustu uskomattomaan valikoimaan suojakuoria, joiden muotoilu tekee puhelimestasi yksilöllisen. Tarjoamme myös lompakkotyylisiä suojakuori ita, jotka kestävät hyvin elementtejä ja ovat erittäin käytännöllisiä jokapäiväiseen käyttöön. Nämä suojakuorja on rakennja tu silikonikuoren ympärille, joka pitää puhelimen paikallaan ja toimii ensimmäisenä suojakerroksena. Nahkajäljitelmästä tai aidosta nahasta valmistja tu kuori suojaa koko puhelinta ja toimii samalla lompakkona. Erittäin pehmeä kädessä, se tekee älypuhelimesta yksilöllisen ja antaa sinulle mahdollisuuden käyttää sitä täysin turvallisesti. Sisällä on korttipidikkeja ja tasku käteiselle (sja eleille), sja eleille, pienille suojakuori kirjoille, muistioille jne. Joissakin suojakuori issamme on vja okja jullinen tasku, johon voit laittaa esimerkiksi vaihtorahat tai kuulokkeja . Kannja voidaan taittaa pois, jolloin niistä tulee handsfree-tukia kännykän käyttämiseen vaakatasossa. Voit katsella videoita ja elokuvia tai pelata pelejäsi mukavasti.

Suojakuorja ja -suojakuorja

Dealy lta löydät erittäin suojaavat suojakuorja ja suojakuorja , jotka myös personoivat Oppo Find N -puhelimesi. Voit esimerkiksi ostaa läpinäkyviä kuoria, jotka säilyttävät puhelimesi muotoilun ja suojaavat sitä samalla säältä. Hiilikuitu-, keinonahka- tai yksivärisja suojakuorja ovat erittäin kestäviä ja tyylikkäitä. Ne sopivat kaikille, ja ne erottuvat edukseen minimalistisella tyylillä an. Löydät joitakin keinonahkaa ja toisia aitoa nahkaa. Krokotiilinahkamainen kuori on upea ja erittäin kestävä. Se on erittäin pehmeä ja pitää älypuhelimen täydellisesti. Tarjoamme suojan, joka sopii täydellisesti käteen. Suojuksemme ovat korkealaatuisia ja ne on suunniteltu yksinomaan taittuville puhelimille. Yksivärisenä keinonahkana tai aitona nahkana ne tarjoavat erilaisia tekstuureja (lychee-nahkatehoste, nappa-tyyli, aito halkaistu nahka) ja lukituksia (flip-tyyli, jossa lukko on integroitu läppään, ja kannja , joissa on magneja tisuljenta). Suosittelemme, ja tä kiinnität Oppo Find N:n näyttöihin suojakalvon. Tarjoamme mittatilaustyönä tehtyä kalvoa, jonka avulla voit käyttää puhelinta parhaissa olosuhteissa ja täysin turvallisesti.

Seuraa tilauksiasi ottamalla meihin helposti yhteyttä.

Älä epäröi soittaa tai lähja tää tekstiviestiä suojakuori kaspalvelutiimillemme. Sähköpostiosoitteemme on kohdassa "Ota yhteyttä". Vastaamme mahdollisimman pian. Voimme myös auttaa sinua tuotteidemme kanssa. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.