Huawei Nova 8i näytön suojat


3 Tuotteet

Huawei Nova 8i -puhelimesi näyttö on täysin turvassa My Suojakuori -suojan avulla.

Suojaa Huawei Nova 8i -puhelimesi näyttö edullisemmin Dealy lta. Valikoimamme kalvoja ja panssarilasi on markkinoiden luotja tavin ja edullisin. Valitsemme suojat, jotka ovat erittäin kestäviä, ohuita ja erittäin kevyitä. Kalvomme on helppo asentaa. Se on erittäin läpinäkyvä , HD. Pidät lasisi moitteja tomana pitkään ja vältät rikkoutumisja ja naarmut. Tämä kalvo optimoi näytön herkkyyden. Panssarilasi mme on 9H-kestävä, jotta näyttö ei räjähdä. Se on kuin näyttösi olisi suojaamaton. Kaikki suojauksemme tarjotaan markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Panssarilasi oleva suojalinssi kameralle

Tarjoamme myös erittäin ohuesta karkaistusta lasista valmistja un suojalinssin, joka suojaa Huawei Nova 8i -puhelimen takakuvamoduulia. Se estää lsuojakuori ja linssejä pirstoutumasta iskun sattuessa. Sensoreita suojataan myös naarmuilta, jotka voivat olla vahingollisia. Voit käyttää älypuhelintasi tinkimättä sen teknisestä suorituskyvystä.

Dealy seuraa tilauksiasi

Suojakuori kaspalvelutiimimme voi kertoa sinulle kaiken näytön- ja kamerasuojistamme ja seurata tilauksiasi. Voit soittaa meille numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme on tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiossa. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.