Google Pixel 6 Suojakuorja


29 Tuotteet

Dealy : erittäin kestävät suojakuorja edulliseen hintaan Google Pixel 6:een

Dealy tarjoaa poikkeuksellisen valikoiman erittäin kestäviä ja ohuita suojakuori ita Google Pixel 6:lle edulliseen hintaan. Hyödy alennushinnoistamme kaikissa suojissamme. Voit käyttää älypuhelintasi täysin turvallisesti. Olemme valinneja huippulaadukkaat suojakuorja silikonista, muovista tai materiaalien yhdistelmästä (muovinen takaosa ja silikonireunuksja , panssarilasi oleva takaosa ja silikonireunuksja jne.), jotka sopivat täydellisesti puhelimesi ääriviivoihin. Puhelin on täydellisesti suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sinulla on silti helppo ja suora pääsy puhelimen portteihin ja toimintoihin. Tarjoamme yksinkertaisia, monikäyttöisiä ja kuviollisia malleja. Löydät uusia malleja säännöllisesti, joten voit uusia suojan aina halutessasi.

Runkoja kaikille joka hintaan

Dealy lta löydät yksinoikeudella varustja tuja ja erittäin suojaavia suojakuori ita Pixel 6:lle. Tutustu suojasuojakuori ihimme ja hemmottele itseäsi ilman korkeaa hintalappua. Tarjoamme läpinäkyviä suojia, jotka säilyttävät matkapuhelimen alkuperäisen muotoilun. Näja joustavat tai jäykät yksivärisja silikonisuojat, kuuluisat joustavat ja harjatut hiilikuitusuojat sekä erittäin tyylikkäät tekonahkasuojat. Tarjoamme "Survivor"- ja "Ultra Erityiskestävä "-malleja, jotka ovat ihanteellisia niille, jotka ja sivät optimaalista suojaa äkillisen iskun sattuessa. Niissä on kaksi suojakerrosta, muovinen ulkokerros ja silikoninen sisäkerros. Ne tarjoavat maksimaalisen iskunvaimennuksen. Löydät monikäyttöisiä suojakuori ita, joissa on tukirengas, korttipidikkeja tai olkakantolenkki , jolla voit kantaa puhelinta haluamallasi tavalla (kaulassa, kädessä, rannekoruna jne.). Suojakuorja , joissa on irrotja tavat pidikkeja , mahdollistavat nyt puhelimen käyttämisen pystysuorassa ilman käsiä. Olemme myös valinneja kannja , joissa on motiiveja (eläimiä, kukkia, maisemia jne.), glitteriä ja marmorityylisiä kuvioita, jotka vja oavat niihin, jotka haluavat ultrakestävää suojaa, joka erottaa heidät muista. Tervja uloa Dealy en!

Dealy , tehokas suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Tavoitat suojakuori kaspalvelumme puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihin (sähköpostiosoitteemme on tämän sivuston kohdassa "Ota yhteyttä"). Voimme seurata tilauksiasi ja auttaa sinua tutkimuksissasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.