Google Pixel 4a näytönsuojat


3 Tuotteet

Suojaa Google Pixel 4a -näyttöä erittäin kestävillä suojakalvoillamme.

Google Pixel 4a -puhelimesi näyttö on täysin turvassa Dealy n kanssa, joka tarjoaa erikoistarjouksena ainutlaatuisen valikoiman näytönsuojia. Kaikki kalvot ja panssarilasi ovat erittäin ohuita ja erittäin kestäviä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Panssarilasi kestää 9 tuntia optimaalista vuorovaikutteisuutta varten. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja vuorovaikutus sovellusten kanssa on täydellistä. Unohdat pian, ja tä näyttö on suojattu. Panssarilasi on räjähdyssuojattu. Sinun ei siis tarvitse vaihtaa lsuojakuori iskun sattuessa. Vältät myös naarmut, jotka vähentävät älypuhelimesi arvoa. Google Pixel 4a -puhelimesi pysyy uutena hyvin pitkään, joten se on helpompi myydä ja eenpäin.

Suojaa arvokkaan Googlen linssi

Dealy on päättänyt tarjota sinulle parhaan linssisuojan Google Pixel 4a:lle. Se on helppo asentaa. Se estää linssin rikkoutumisen, naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, ja pölyn, joka voi vaikuttaa valokuvien laatuun. Tämä HD-kalvo on niin läpinäkyvä, ja tä se ei vaikuta valokuviesi ulkonäköön. Voit pitää hauskaa niin kauan kuin haluat ilman huolta objektiivisi turvallisuudesta. Hyvää turvaa, runko!

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tavoitat meidät 7 päivää viikossa puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Vastaamme kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi.