Suojakalvot Huawei Y6p


3 Tuotteet

Huippuluokan näytönsuojat ja linssit edullisesti Huawei Y6p -puhelimeen

Luota Huawei Y6p -puhelimesi näytön ja valokuvausmoduulin turvallisuus Dealy n vastuulle ja hyödynnä alennuksja ja alhaisja hinnat kaikista tuotteistamme. Valitsemme markkinoiden parhaat suojauksja ja tarjoamme sinulle rajoitja un valikoiman, jotta ja eksy. Kalvomme ja karkaistut lasimme ovat erittäin helppoja asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne on suunniteltu suojaamaan koko näyttöä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Naarmut ja jäljja eivät häiritse sinua päivittäin, eikä sinun tarvitse vaihtaa lsuojakuori , jos se rikkoutuu. Panssarilasi mme on UV-kestävää ja tarjoaa hyvän suojan aaltoja ja UV-säteitä vastaan. Tuotteemme eivät estä sinua olemasta vuorovaikutuksessa näytön kanssa, ja koskja usalue säilyttää herkkyytensä.

Suojaa myös Y6p:n valokuvausmoduuli

Tarjoamme myös panssarilasi Huawein valokuvamoduulin suojaamiseksi. Erittäin läpinäkyvät ja erittäin kestävät lasit estävät linssejä särkymästä. Valokuviesi laatu säilyy ennallaan. Aivan kuin linssejä ei olisi kiinnitja ty. Vältät myös naarmut, jotka voivat olla kohtalokkaita, ja pölyn, joka voi tukkia linssit. Ja kuten kaikkien tuotteidemme kohdalla, voit hyödyntää edullisia hintoja ja erikoistarjouksiamme. Tervja uloa Huawei Y6p -lisävarusteiden maailmaan!

Jos tarvitsja te tija oja...

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitsja lisätija oja. Myös suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne tilaustenne seurannassa. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä.