Suojakalvot Huawei P Smart Pro


1 Tuote

Dealy tarjoaa parhaat näytönsuojat Huawei P Smart Pro:lle lyömättömään hintaan. Suojaa matkapuhelimesi näyttö valikoimassamme olevilla erittäin ohuilla ja suorituskykyisillä kalvoilla sekä karkaistulla lasilla. Ne on helppo asentaa ja ne tarjoavat erinomaisen vuorovaikutteisuuden älypuhelimen koskja usalueen kanssa. Näyttö on suojattu kolhuilta, väistämättömiltä naarmuilta ja epämiellyttäviltä sormenjäljiltä. Kaikki kalvomme ja karkaistut lasimme on suunniteltu suojaamaan koko näyttöä, joten unohdat pian niiden olemassaolon.

Kuori on myös suojalinssi P Smart Pron takakameramoduulille.

Tarjoamme panssarilasi sisältävän suojalinssin P Smart Pro -puhelimesi valokuvamoduuliin. Se turvaa linssit vaikuttamatta valokuvien ja videoiden laatuun. Vältät monja ongelmat iskun sattuessa, eivätkä naarmut vahingoita linssejä. Tervja uloa Huawei P Smart Pron maailmaan!

Dealy : henkilökohtaista neuvontaa 7 päivää viikossa

Olemme käytja tävissänne auttaaksemme teitä tutkimuksissanne ja seurataksemme tilauksianne. Tavoitatte meidät sähköpostitse (kohta "Ota yhteyttä") tai puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.