Suojakalvot Huawei P Smart 2020


3 Tuotteet

Huawei P Smart 2020 -puhelimesi näyttö on täysin turvassa Dealy n yksinoikeudellisten suojausten ansiosta.

Suojaa Huawei P Smart 2020 -puhelimesi näyttö täydellisesti ja edullisesti Dealy lta. Valikoimamme kalvoja ja panssarilasi on luotja tavin ja edullisin. Valitsemme erittäin kestävät, ohuja ja erittäin kevyja suojauksja . Kalvot ovat helppoja levittää, erittäin kirkkaita, HD ja optimoivat näytön herkkyyden. Pidät lasisi uudenveroisena pitkään ja vältät rikkoutumisja ja naarmut. Panssarilasi mme on 9H-kestävää, joten se ei räjähdä. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Se on kuin näyttösi olisi suojaamaton! Kaikki suojauksemme ovat saatavilla parhaaseen hintaan.

Panssarilasi oleva suojalinssi kameramoduulia varten

Tarjoamme myös erittäin ohutta panssarilasi matkapuhelimen takakuvayksikön suojaamiseksi. Se estää linssejä pirstoutumasta iskun sattuessa. Valokuvayksikkö on myös suojattu naarmuilta, jotka voivat heikentää kuvanlaatua. Voit käyttää puhelintasi tinkimättä sen teknisestä ja valokuvauksellisesta suorituskyvystä.

Dealy pitää sinut ajan tasalla tilauksistasi.

Suojakuori kaspalvelutiimimme neuvoo sinua mielellään kaikissa tuotteissamme ja seuraa tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme on tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiossa. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.