Sony Xperia 5 IV Suojakuorja


105 Tuotteet

Dealy tarjoaa valikoiman halpoja suojuksia ja suojakuori ita Sony Xperia 5 IV -puhelimelle.

Hyödy Dealy n ainutlaatuisesta valikoimasta suojia ja suojakuori ita Sony Xperia 5 IV:lle. Löydät parhaan suojan edulliseen hintaan. Läppäsuojamme on valmistja tu kuoren ympärille, joka kestää hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, kulumista, jälkiä, kosteutta ja pölyä). Tämä silikonikuori pitää matkapuhelimen paikallaan ja antaa samalla suojaa. Älypuhelin on täysin suojattu suojakuorella, joka antaa suoran pääsyn portteihin ja painikkeisiin. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiksi, joihin voi laittaa luottokortin kokoisia kortteja. Niissä on myös tasku käteisen tai pienten suojakuori kirjojen, kuten laskujen, muistioiden tai lippujen säilyttämistä varten.

Voit ostaa suojuksia, joissa on irrotja tavat kantolenkki t, ja läpät voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi. Näin voit esimerkiksi katsella elokuvia tai tarkistaa sähköpostit. Tarjoamme myös läppäkansia, joissa lukko on integroitu kanteen. Tulja pitämään kaikista suojuksistamme niiden tyylin ja ergonomian vuoksi. Ja kaikki uskomattoman edulliseen hintaan.

Lompakkotyylisja kannja ja suojakuorja jokaiseen makuun sopivat

Dealy sta voit ostaa alennja tuun hintaan suojia, jotka ilahduttavat sinua muotoilullaan. Sony Xperia 5 IV -puhelimesi on täysin turvassa ja siinä on haluamasi tyyli. Myymme yksivärisiä keinonahka- ja aitoa nahkaa olevia suojakuori ita useissa eri väreissä. Voit hankkia tekonahka-, aitoa nahkaa tai halki nahkasuojakuori ita. Tulja pitämään klassisista malleistamme, joissa on litsi- tai nappanahkaefekti. Rakastat kiiltonahkasuojakuori idemme hienovaraista ja eleganttia, mattapintaista tai kuvioitua pintaa. Niissä on lukko optimaalisen matkapuhelinturvallisuuden takaamiseksi: nappiniitit, rja rotyyli, kantolenkki t, painonapit jne.

Löydät läppäkannja , joissa on motiivi, joka antaa matkapuhelimille henkilökohtaisen koskja uksen. Ne, jotka haluavat yritystyylisen suojan, löytävät suojakuori ita, joissa on optimoidut korttipidikkeja . Löydät esimerkiksi suojakuori ita, joissa on tasku, joka toimii myös lompakkona, tai tasku kuulokkeille. Tulja pitämään valikoimastamme ja edullisista hinnoistamme. Nauti vierailustasi.

Hyödy suojakuori kaspalvelustamme

Kun olja tehnyt ostoksesi, voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme. Meidät tavoittaa puhelimitse ja tekstiviestillä. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Löydät meidät helposti Facebookista, Instagramista ja TikTokista. Olemme myös YouTubessa. Näin pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.