Xiaomi Redmi 10C Suojakuorja


172 Tuotteet

Dealy : alennja ut kannja ja tapauksja Xiaomi Redmi 10C:lle

Klo Dealy , voit ostaa halvalla kannja ja suojakuorja Xiaomi redmi 10C. Erittäin kestävät ja monikäyttöisja suojakuorja suojaavat matkapuhelimesi tyylillä. Valitsemme markkinoiden parhaan mahdollisen suojan.

Räätälöidyt kannja Xiaomi Redmi 10C:lle

Suojamme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka pitää puhelimen paikallaan ja toimii ensimmäisenä suojana. Kuoren päällä on läppä, joka suojaa Xiaomin täysin. Se on suojattu iskuilta, naarmuilta, kosteudelta ja jäliltä. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja pölyn kerääntymisestä johtuvat porttien ja painikkeiden toimintahäiriöt. Kannattaa muistaa, ja tä naarmut voivat olla erittäin vahingollisia ja teräviä.

Läppäsuojakuori mme toimivat myös lompakkoina, ja niiden sisällä on aukot kortteja ja käteistä varten. Voit myös laittaa sisään pieniä suojakuori kirjoja, kuten sja eleitä tai lippuja. Voit taittaa kannen ja käyttää Xiaomi Redmi 10C:tä handsfree. Joissakin taskuissamme on irrotja tava kantolenkki .

Laaja valikoima laadukkaita malleja

Tutustu ainutlaatuiseen valikoimaan kannja tavia tija okoneitasi yksilöllisesti muokkaavia suojia ja suojakuori ita. Ne sopivat täydellisesti tarpeisiisi ja elämäntyyliisi.

Myymme yksivärisiä kansia, jotka ovat tekonahkaa tai aitoa nahkaa, useissa eri väreissä. Ne ovat klassisia ja kulkevat mukanasi kaikissa päivittäisissä toimissasi. Nahka- ja keinonahkaisja suojakuori mme ovat hillittyjä ja tyylikkäitä. Ne on suunniteltu niille, jotka haluavat ohutta, erittäin kestävää ja käytännöllistä suojaa. Voit ostaa suojakuori ita, joissa on nappa- tai litsi-kuviointi. Tutustu erilaisiin väreihin ja materiaaleihin suojakuori sta toiseen.

Voit myös valita kannen, jossa on perinteinen lukko tai joka on integroitu kanteen (flip-kannja ).

Löydät myös kuviollisia kansia. Ne ovat yhtä kestäviä kuin klassisja mallit. Löydät sellaisia, joissa on eläimiä, kasveja ja hauskoja koukkuja, kuten "älä koske puhelimeeni" -sarja. Ainutlaatuinen valikoima suojia, jotka toimivat käytännöllisenä ja turvallisena päälisävarusteena. Nauti vierailustasi!

Dealy n suojakuori kaspalvelu on käytja tävissä 7 päivää viikossa.

Dealy ssa voit nauttia sivustosta, joka on helppokäyttöinen ja jossa on miellyttävä navigoida. Tuoteselosteemme ovat selkeitä ja hyvin selitja tyjä. Voit tehdä tilauksesi täysin turvallisesti.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä nopeasti ja helposti. Pidämme kirjaa tilauksistasi ja annamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tuotteistamme. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Voit seurata meitä, selvittää uutuudja ja saada ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.