Samsung Galaxy A13 5G Suojakuorja


117 Tuotteet

Dealy : ensiluokkaisja kannja ja suojakuorja Samsung Galaxy A13 5g:lle

Hyödynnä Dealy n poikkeuksellisja tarjouksja Samsung Galaxy A13 5G:n suojuksista ja suojakuori ista. Olemme koonneja ainutlaatuisen valikoiman suojia, joiden pitäisi sopia tarpeisiisi ja miellyttää sinua. Suojamme ovat saatavilla alkaen vain 6,99 €. Hyödynnä tarjouksja kaikista malleistamme. Suojamme on suunniteltu kuoren ympärille, joka toimii suojana ja pitää puhelimen paikallaan. Tekonahkakuori lisää toisen suojakerroksen. Se turvaa koko puhelimen elementtejä vastaan. Puhelin on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Pääsja silti suoraan käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin. Samsungisi on myös eristja ty kylmää ja kosteutta vastaan. Tarjoamme laajan valikoiman malleja, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan. Suojat on suunniteltu toimimaan hands-free tukena. Voit siis katsella elokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , ja kaikissa on helppokäyttöinen lukko. Meillä on suojakuori ita, joissa on manuaalisja lukot, ja flip-tyylisiä suojakuori ita, joissa on integroidut lukot. Tutustu suureen valikoimaamme, jonka pitäisi sopia tyyliisi ja jokapäiväisiin tarpeisiisi.

Henkilökohtaisja suojuksja Galaxy A13 5G:lle

Dealy lta löydät Samsung Galaxy A13 5G -puhelimelle suojasuojakuori n, jonka olja aina halunnut. Löydät runsaasti business-tyylisiä malleja, jotka on muotoiltu kuin lompakot ja joiden sisällä on runsaasti korttipidikkeitä. Jokaisessa suojakuori ssa on oma tekstuurinsa ja viimeistely. Löydät joitakin keinonahkaa ja toisia aitoa nahkaa. Näja malleja, joissa on litsi-nahkaa, halkaistua nappanahkaa, vintage-tyyliä, niittejä tai kaksivärisiä. Klassisesta kannesta hiilikuituiseen flip coveriin, meillä on paljon malleja, jotka houkuttelevat sinua. Sen lisäksi, ja tä ne näyttävät hyvältä, ne ovat erittäin tehokkaita äkillisissä iskuissa ja sääolosuhteita vastaan. Kaikki mallit valmistja aan mittatilaustyönä, eivätkä ne vie tilaa taskustasi. Ne on suunniteltu antamaan sinulle erinomaisen otteen. Tutustu hienoihin suojiin, joissa on houkuttelevia malleja, jotka antavat älypuhelimellesi persoonallisen ilmeen. Tarjolla on eläimiä, kukkia, mandaloita, mantroja, hauskoja malleja ja paljon yllätyksiä. Suosittelemme tutustumaan eri värivaihtoehtoihin, jotka vaihtelevat malleittain. Tiimimme valitsee parhaat suojakuorja ja tarjoaa sinulle hyviä tarjouksia kaikista niistä. Monikäyttöisja , ne täyttävät tarpeesi ja helpottavat jokapäiväistä elämääsi. Nauti vierailustasi!

Dealy : loistava suojakuori kaspalvelu

Seuraa tilauksiasi ja hyödynnä suojakuori kaspalveluamme 7 päivää viikossa. Tiimimme on myös käytja tävissäsi auttamaan sinua tutkimuksissasi. Meidät tavoittaa puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikToKissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.