Oppo A74 5G näytön suojat


4 Tuotteet

Paras alennus Oppo A74 5G näytön suojakalvot ovat Dealy

Dealy myy näytönsuojat Oppo A74 5G alkaen vain £ 3,99. Hyödy edullisista hinnoistamme kalvoissa ja erittäin kestävässä karkaistussa lasissa. Näytönsuojamme ovat HD ja ne on helppo asentaa puhelimen lasiin. Ne tuntuvat näytöllä kuin toiselta iholta. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne suojaavat koko näytön iskun sattuessa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Nämä näytönsuojat ovat räjähdyssuojattuja ja UV-säteilyä estäviä. Koskja usalue säilyy herkkänä, ja voit olla helposti vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa. Kalvomme ja panssarilasi pitävät lasin uudenveroisena pitkään.

Panssarilasi oleva linssi suojaa valokuvausmoduulia.

Vain £ 5,99, myymme suojaava linssi takamoduuli Oppo A74 5G. HD, ohut ja erittäin kestävä, se suojaa puhelimesi lsuojakuori ja linssejä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa. Tämä suoja ei jätä jälkiä, kun poistat sen.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme tilausten seuraamiseksi

Voit tavoittaa meidät sähköpostitse ("Ota yhteyttä" -osio), puhelimitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65) ja seurata tilauksiasi. Seuraa uutisiamme Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, niin saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme.