Sony Xperia 5 III Suojakuorja


1 Tuote

Xperia 5 III on täydellisesti suojattu suojakuori lla.

Osta markkinoiden halvimmat ja kestävimmät Sony Xperia 5 III -suojakuorja Dealy lta. Ne alkavat vain 4,99 eMale ta. Ohuja ja kevyja suojakuorja kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Voit turvata puhelimesi sisäisiä rikkoutumisia vastaan, ja painikkeja ovat suojassa pölyltä. Puhelin säilyy kuin uusi ja voit myydä sen ja eenpäin parhaassa mahdollisessa kunnossa. Suojamme on valmistja tu useista eri materiaaleista: silikonista, muovista, materiaalien sekoituksista (muovinen takaosa ja puskurityyppisja silikonireunuksja /panssarilasi oleva takaosa ja silikonireunuksja ). Suojuksissamme on tarkkojen leikkausten ansiosta helppo pääsy matkapuhelimen portteihin ja toimintoihin. Sen lisäksi, ja tä suojaamme Sony-tija okoneesi optimaalisesti, voit hyötyä mahdollisimman edullisesta hinnasta.

Premium-suojakuorja Xperia 5 III -puhelimen yksilölliseen käyttöön

Myymme kirkkaita silikonikuoria, sekä yksinkertaisia ja tä vahvistja uilla kulmilla varustja tuja. Jotkin niistä on valmistja tu silikonista tai joustavasta tai jäykästä muovista. Niitä on saatavana useissa eri väreissä. Osa kuorista on päällystja ty liukumattomalla keinonahalla. Valitsemme kuorja , joissa on tukirengas, joka on erittäin hyödyllinen handsfree-käytössä. Tarjoamme Ultra Erityiskestävä -kuoria ja Survivor-kuoria, jotka tarjoavat kaksinkertaisen suojan ja ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat optimaalisen suojan äkillisen iskun sattuessa. Tutustu mielikuvituskuoriin, joissa on eläimiä, kukkia, maisemia ja hauskoja viestejä. Niiden avulla voit muokata puhelimesi persoonalliseksi ja antaa samalla täydellisen suojan Sonyn takapuolelle ja reunoille.

Suojakuori kaspalvelumme on avoinna joka päivä

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme on kohdassa "Ota yhteyttä". Olipa kyse sitten tuotteistamme tai tilauksesi seurannasta, vastaamme pyyntöihisi hyvin nopeasti. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Saat ensimmäisenä tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.