Samsung Galaxy A32 5G Suojakuorja


120 Tuotteet

Samsung Galaxy A32 5G tapauksissa vain £ 4,99 alkaen

Dealy myy eksklusiivisen valikoiman erittäin vahvoja suojakuoria Samsung Galaxy A32 5G:lle alkaen vain 4,99 €. Tarjoamme suojakuoria, jotka on valmistja tu korkealaatuisesta silikonista tai muovista. Jotkut on valmistja tu materiaalien sekoituksesta riippuen suojattavista kohteista. Löydät esimerkiksi joitain, joissa on akryylinen selkäosa ja silikonireunuksja . Toisissa on panssarilasi ja silikonilla suojatut reunuksja . Kaikki on valmistja tu yksinomaan matkapuhelimia varten, ja ne kestävät hyvin elementtejä. Älypuhelimesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Vältät jälkien kertymisen, jotka voivat tehdä kännykästäsi liukkaan. Se ei menja ä arvoaan, ja voit myydä sen helpommin ja eenpäin. Tarjoamme laajan valikoiman erittäin kestäviä malleja, joten voit nauttia Samsungistasi täysin rauhassa.

Edullisja , korkealaatuisja rungot

Tarjoamme suuren valikoiman ensiluokkaista suojaa edulliseen hintaan. Löydät klassisja läpinäkyvät suojuksemme, jotka säilyttävät älypuhelimesi muotoilun. Niitä on saatavana muovi-, akryyli- tai silikonisuojakuori ina. Löydät ultraohuita hiilikuitukansia vain 5,99 €:lla. Ihastut niihin, jotka on päällystja ty keinonahalla tai joissa on käytännöllinen handsfree-rengas. Niitäkin myydään pilkkahintaan. Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-suojakuori mme tarjoavat älypuhelimellesi kaksinkertaisen suojan, jossa on silikonista valmistja tu sisäkerros ja muovista valmistja tu ulkokerros. Ne ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat lisäsuojaa. Tarjoamme kuvioituja suojakuori ita niille, jotka haluavat Samsunginsa olevan omaperäinen ja persoonallinen. Tarjoamme suojakuori ita, joissa on eläimiä, kukkia, mandaloita, glitteriä, kasveja, marmorityyliä jne. Matkustajat rakastavat Boarding Pass Tokioon, Pariisiin, Hongkongiin, Torontoon, Montrealiin, Kuala Lumpuriin, New Yorkiin... Myymme myös yksivärisiä joustavia tai jäykkiä silikonisuojakuori ita useissa eri väreissä. Myös ne alkavat vain 4,99 eMale ta. Olitpa sitten itsellesi tai lahjaksi, löydät varmasti jotain tarpeisiisi sopivaa.

Suojakuori kaspalvelumme on nopeaa ja ystävällistä

Älä epäröi ottaa yhteyttä numeroon 06 44 64 68 65 (puhelut ja tekstiviestit). Vastaamme hyvin nopeasti ja voimme seurata tilauksiasi helposti. Löydät sähköpostiosoitteemme menemällä kohtaan "Ota yhteyttä". Voit myös seurata meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Instagram ja Tik Tok), jotta saat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.