Samsung Galaxy A42 5G Suojakuorja


79 Tuotteet

Paras valikoima edullisia Galaxy A42 5G suojuksia ja suojakuori ita

Hyödynnä Dealy n erittäin alhaisja hinnat Samsung Galaxy A42 5G -suojissa ja -suojakuori issa. Tarjoamme parhaan suojan ja myymme ne sinulle lyömättömään hintaan. Niitä on saatavilla alkaen vain 6,99 €. Suojakuorja on suunniteltu erittäin vahvan silikonikuoren ympärille, joka tarjoaa alustavan suojan älypuhelimen takaosalle ja reunoille. Sen ympärille kija outuu keinonahkalevy, joka toimii toisena suojakerroksena koko puhelimelle. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku sja eleille tai tositteille. Näistä suojakuori ista tulee tärkein lisävarusteesi, ja ne palvelevat sinua koko elämäsi ajan. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen niille, jotka pitävät puhelinta kädessä. Tarjoamme suojasuojakuori ita, joissa on magneja tilukko, ja flip-tyylisiä suojakuori ita, joissa lukko on integroitu kanteen. Löydät myös kannja , joissa on katseluikkuna. Näiden avulla voit lukea näytön tärkeimmät tiedot avaamatta kantta. Valitsemme parhaat mallit ja tarjoamme ne sinulle tarjoushintaan, jotta voit valita niin monta kuin haluat, ilman ja tä sinun tarvitsee mija tiä budjja tiasi.

Kannja ja suojakuorja jokaiseen makuun

Tutustu kaikkiin elämäntyyleihin suunniteltujen suojusten ja suojakuori iden kokoelmaan. Meillä on joitakin, jotka ovat bisnestyylisiä, ja toisia, jotka sopivat erinomaisesti urheiluun tai illanvija toon. Ja meillä on joitakin, jotka sopivat kaikkeen! Löydät klassisia pussukoita yksivärisestä nahasta tai keinonahasta, jotka ovat kaikki erittäin laadukkaita. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä, ja jokaisella mallilla on oma värimaailmansa. Hienojen suojusten mallistomme ovat täynnä yllätyksiä, ja mallit voivat vaihdella jokaisessa tarjolla olevassa värissä. Kutsumme sinut tutustumaan niihin. Löydät varmasti sen kannen, jonka olja aina halunnut. Pidätkö perhosista, kissoista, koirista, pandoista vai susista? Löydät juuri sellaisen mallin, jota tarvitsja arkeesi. Klassisemmat keskuudessanne valitsevat hillityn kannen halkaistusta nahasta tai ensiluokkaisesta keinonahasta. Löydät litsi-, rja ro-, vintage- tai kaksivärisiä malleja. Toivottavasti nautit vierailustasi!

Vastaamme kysymyksiisi joka päivä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Vastaamme kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa ja saada tija oa kaikista kampanjoistamme.