Samsung Galaxy A42 5G Suojakuorja


75 Tuotteet

Samsung Galaxy A42 5G -suojakuorja edullisesti

Osta Samsung Galaxy A42 5G -suojakuorja Dealy lta ja hyödynnä edullisja hintamme matkapuhelimesi yksilöllistämiseksi. Tarjoamme parhaan valikoiman suojasuojakuori ita jo 4,99 € alkaen. Suojuksemme ovat erittäin ohuita ja erittäin kevyitä. Ne suojaavat kannja tavasi takaosaa ja reunoja naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pääsja silti suoraan käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin tarkkojen leikkausten ansiosta. Jotkin suojuksja suojaavat myös painikkeita. Suojuksemme on valmistja tu silikonista, muovista tai materiaalien yhdistelmästä (akryylinen takapuoli ja silikonireunuksja / panssarilasi oleva takapuoli ja silikonireunuksja jne.) Löydät jäykkiä, joustavia ja puolijäykkiä suojia (jäykkä takaosa ja joustavat reunuksja ).

Erittäin kestävät, henkilökohtaisja rungot

Dealy tarjoaa parhaat suojakuorja lujuuden ja säänkestävyyden suhteen. Niiden avulla voit myös personoida puhelimesi. Meillä on klassisia suojasuojakuori ita, jotka sopivat kaikille. Löydät läpinäkyviä, hiilikuituisia, yksivärisiä keinonahkaisia, joissa on rengas, joka toimii tukena handsfree-toiminnolle, ja paljon muuta. Sen lisäksi, ja tä ne ovat erittäin tyylikkäitä, ne tarjoavat optimaalisen suojan kännykän takaosalle ja reunoille. Optimaalista turvallisuutta ja sivät valitsevat Survivor- ja Ultra Erityiskestävä -mallimme. Niissä on useita suojakerroksia (muovia ja silikonia), jotka tarjoavat kohdennja tua suojaa puhelimen komponenteille. Survivor-suojakuori optimoi myös puhelimen äänen. Olemme valinneja useita hienoja suojasuojakuori ita. Useimmat ovat läpinäkyviä, joten muotoilu näkyy vain älypuhelimessa. Löydät eläimiä (kissoja, koiria, pandoja, susia, tiikereitä jne.), kasveja (puita, kukkia, lehtiä jne.), glitteriä, marmorityylejä jne. Karkaistun lasin suojakuorja kestävät hyvin elementtejä ja antavat Galaxy A42 -puhelimellesi ainutlaatuisen tyylin. Siellä on kokonainen maailma, johon voit tutustua.

Ota meihin yhteyttä joka päivä seurata tilauksia

Meihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse numerosta 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 6. Meiltä saat myös tija oa tuotteistamme. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon uusimmista kampanjoistamme ja alennuksistamme.