Google Pixel 7 näytönsuojat


5 Tuotteet

Dealy : näytön ja kameran suojat Google Pixel 7:lle

Älä ole huolissasi Google Pixel 7 -puhelimesi näytön ja takakameran turvallisuudesta: Dealy tarjoaa sinulle parhaat suojaimja . Ne sopivat puhelimeesi, ovat ohuita ja läpinäkyviä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne.

Erittäin ohuja , erittäin suojaavat näytönsuojatuotteja

Google Pixel 7 -puhelimesi näyttö on täysin turvassa yksinoikeudella valitsemiemme suojausten avulla. Kalvomme ja panssarilasi mme ovat erittäin ohuita ja erittäin kestäviä elementtejä vastaan. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja vuorovaikutus sovellusten kanssa on ihanteellista. Unohdat pian, ja tä Google Pixel 7:n näyttö on suojattu. Panssarilasi on räjähdyssuojattu. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori iskun sattuessa. Vältät myös naarmut, jotka vähentävät puhelimesi arvoa. Google Pixel 7 -puhelimesi pysyy uutena hyvin pitkään, joten se on helpompi myydä ja eenpäin.

Kameran suojalinssi

Löydät myös suojakalvon, joka asennja aan takakameran päälle. Se on helppo asentaa, ja se estää linssin rikkoutumisen, naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, ja pölyn, joka voi vaikuttaa kuvanlaatuun. Tämä karkaistusta lasista valmistja tu linssi on erittäin ohut eikä jätä jälkiä, kun poistat sen. Räätälöity puhelimeesi, se on erittäin ohut ja läpinäkyvä. Nauti vierailustasi.

Ota meihin yhteyttä joka päivä

Dealy on helppokäyttöinen verkkosivusto. Voit tehdä tilauksesi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja saada toimituksen mahdollisimman nopeasti. Onko sinulla kysyttävää? Tavoitat meidät 7 päivää viikossa puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Vastaamme kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Nauti vierailustasi.