Google Pixel 7 Suojakuorja


102 Tuotteet

Kannja ja suojakuorja Google Pixel 7:lle lyömättömiin hintoihin Dealy ssa.

Etsitkö parhaita suojia Google Pixel 7 -puhelimelle? Dealy lta löydät suojan, joka vastaa täydellisesti turvallisuuteen ja ergonomiaan liittyviä tarpeitasi. Tarjoamme suojakuori ita edulliseen hintaan. Suojakuori mme koostuvat kuoresta, jonka sisään asja at matkapuhelimesi. Se on suunniteltu Google Pixel 7:n mittoihin sopivaksi, ja se pitää sen paikoillaan tarjoten samalla suojaa. Kuori ympäröi sen ja toimii toisena suojakerroksena. Se on valmistja tu keinonahasta tai aidosta nahasta ja suojaa koko puhelinta naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa.

Lompakkoina toimivat kannja

Kannja on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on luottokortin kokoisja korttitaskut ja hyödyllinen tasku sja eleille tai pienille suojakuori kirjoille (liput, laskut, muistiinpanot). Voit taittaa kannen kokoon ja käyttää sitä hands-free pidikkeenä. Voit käyttää Pixel 7:ää mukavasti vaakatasossa. Voit tarkistaa sähköpostit tai katsella videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, missä ikinä olja kin. Myymme suojakuori ita, joissa on kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen niille, jotka haluavat kuljja taa Googlea täysin turvallisesti.

Erittäin kestävä ja käytännöllinen

Dealy myy suojasuojakuori ita ja suojakuori ita, jotka pitävät Google Pixel 7:n täysin turvassa. Edulliseen hintaan niistä tulee tärkein jokapäiväinen lisävarusteesi. Matkapuhelimesi on täydellisesti suojattu säältä ja kulumiselta. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja pidät puhelimesi parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Valikoimamme suojakuorja Google Pixel 7:lle koostuvat ensiluokkaisista nahka- tai tekonahkasuojakuori ista. Niitä on saatavana useissa eri väreissä ja materiaaleissa (lychi-nahka, nappa, rja rotyyli, kiiltävä tai mattapintainen muotoilu jne.). Valikoimassamme on magneja tityyppisiä lukkoja ja läppäsuojakuori ita, joissa on ja uläppään integroidut lukot. Voit ostaa hienoja kansia, jotka ovat erittäin suojaavia ja joissa on korttipidikkeja ja sisätasku. Tarjoamme sinulle parhaan suojan erittäin edulliseen hintaan, jotta voit varustautua parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Minun Hull: se on yksinkertaista

Dealy n sivustolla on helppo navigoida. Tija olehdja ovat itsestään selviä, ja voit tehdä tilauksesi täysin turvallisesti. Toimitamme tuotteja mahdollisimman nopeasti. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos haluat seurata tilauksiasi. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Nauti vierailustasi.