Google Pixel 7 Suojakuorja


44 Tuotteet

Kaikki Google Pixel 7 -suojakuorja ovat alennuksessa Dealy ssa.

Hyödynnä Dealy n mahtavat tarjouksja Google Pixel 7 -suojakuori ista. Tarjoamme parhaan suojan edulliseen hintaan. Löydät suojakuori ita, jotka ovat erittäin kestäviä, ohuita ja erittäin kevyitä. Pixel 7:lle mittatilaustyönä tehtyjä suojakuori ita on saatavana silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai materiaalien yhdistelmänä (esimerkiksi muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Valitsitpa minkä tahansa, puhelimesi on turvassa. Se on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pääsja silti suoraan käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin. Myös painikkeja voidaan suojata ohuella silikonikalvolla. Valitsemme suojakuorja , jotka erottuvat ohuutensa ja säänkestävyytensä ansiosta. Löydät erilaisia malleja yksinkertaisesta kuoresta ultrakestävään kuoreen, jossa on handsfree-tuki. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä Google on todella turvassa ja voit käyttää sitä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Rungot jokaiseen makuun

Tutustu Google Pixel 7 -suojakuori ille omistja tuun osiomme, ja löydät varmasti juuri sinulle sopivan suojakuori n. Etsitkö erittäin kestävää suojakuori a? Älä epäröi ostaa mallejamme, joissa on kaksi suojakerrosta, toinen muovista ja toinen silikonista. Nämä vaimentavat kovimmatkin iskut. Voit myös suosia läpinäkyvää suojakuori a, jonka avulla voit säilyttää kännykkäsi muotoilun samalla kun suojaat sitä.

Laajennamme valikoimaamme tyylikkäitä tai aidosta nahasta valmistja tuja liikelaukkuja. Ohuja ja kevyja , mutta silti erittäin suojaavat. Silikonista tai muovista valmistja ut ohuja , yksivärisja suojakuori mme pysyvät mukana ja antavat erinomaisen otteen. Voit ostaa myös suojakuori ita, joissa on korttipidike, ja irrotja tavia tukirengas suojakuori ita. Jälkimmäisten ansiosta voit käyttää puhelintasi hands-free .

Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä emme tingi matkapuhelimesi turvallisuudesta. Voit käyttää sitä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, ja se pysyy uudenveroisena pitkään. Nauti vierailustasi.

Dealy -kokemus

Valitsemalla Dealy n yhteistyökumppaniksesi puhelinsuojauksia varten, löydät sivustomme miellyttäväksi ja helppokäyttöiseksi. Voit tehdä tilauksesi täysin turvallisesti ja saada toimituksen mahdollisimman nopeasti. Suojakuori kaspalvelutiimimme on käytja tävissänne puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Voimme auttaa sinua tuotteiden kanssa ja seurata tilauksiasi. Vastaamme erittäin nopeasti kaikkiin kirjallisiin pyyntöihin. Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Olemme myös YouTubessa. Jos vierailja blogissamme, löydät artikkeleita, jotka auttavat ja antavat tija oa suojauksesta ja tarvikkeista.