Honor 70 kattaa


38 Tuotteet

Dealy : Honor 70 -kannja ja -suojakuorja alennja tuun hintaan

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojia ja suojakuori ita Honor 70:lle markkinoiden edullisimpaan hintaan. Tulja rakastamaan niitä niiden tyylin, säänkestävyyden ja ergonomian vuoksi.

Erittäin säänkestävät lompakkomallisja kannja

Ohuja ja kevyja suojakuori mme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, johon matkapuhelin on kiinnitja ty. Tämä kuori suojaa matkapuhelimen säältä. Sitä peittää huopa, joka tekee älypuhelimesta täysin turvallisen naarmuilta, jäliltä, pölyltä ja kosteudelta iskun sattuessa.

Suojakuorja tarjoavat suoran pääsyn Honor 70:n portteihin ja toimintoihin, ja niissä on joko magneja tinen läppätyyppinen lukko tai kääntyvä kansi. Kääntyvät kannja toimivat lompakkona, jossa on korttipidikkeja ja tasku rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Joissakin taskuissa on irrotja tava kantolenkki , jotta voit kantaa älypuhelinta kädessäsi. Suojiemme avulla voit turvata älypuhelimesi ja ottaa kaiken irti sen jokapäiväisestä käytöstä. Suojuksistamme tulee jokapäiväinen asusteesi.

Kaikkiin makuihin ja elämäntyyleihin sopivia malleja

Tarjoamme suojakuori ita alennja tuun hintaan. Niiden avulla voit käyttää Honor 70 -suojakuori asi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja täysin turvallisesti. Tutustu nahka- tai keinonahkasuojakuori ihimme, jotka erottuvat ohuesta ja ergonomisesta muotoilusta. Yksivärisja , ne ovat erittäin suojaavia ja käytännöllisiä. Voit valita kiinnikkeja ja tekstuurit: litsi- tai nappanahka, matta- tai kiiltonahka, rja rotyyli tai 3D-kuvio.

Meillä on myös hienoja kansia, joissa on erilaisia painatuksia. Niissä on eläimiä, kasveja, mandaloita ja hauskoja "älä koske puhelimeeni" -lauseita.

Tutustu huippuluokan, erittäin suojaavien suojakuori iden kokoelmaan. Voit varustaa Honor 70 -suojakuori si haluamallasi tavalla ja varustautua haluamallasi tavalla ilman huolta budjja istasi. Itse suojakuori ssa tarjoamme sinulle aina tuotteita reiluimpaan hintaan. Nauti vierailustasi.

Dealy tarjoaa myös suojakuori kaspalvelua

Kun valitsja meidät, voit suorittaa liikja oimesi täysin turvallisesti. Tilauksesi toimitja aan mahdollisimman nopeasti. Olemme käytja tävissäsi vastataksemme kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla aina neuvonnasta tilausten seurantaan. Löydät postilaatikkomme kohdasta "Ota yhteyttä". Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Kutsumme sinut myös tutustumaan blogikirjoituksiimme, joista saat vinkkejä ja neuvoja.