iPhone 14 Pro Max -näytönsuojat


5 Tuotteet

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista iPhone 14 Pro Max -näytön- ja kamerasuojissa.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia iPhone 14 Pro Max -puhelimelle lyömättömään hintaan. Hyödynnä erikoishintamme ja suojaa matkapuhelimesi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tarjoamme markkinoiden suorituskykyisimpiä ja kestävimpiä tuotteita.

Laadukkaat näytönsuojat

iPhone 14 Pro Maxin näytön kalvot ja panssarilasi on helppo asentaa, eikä niistä jää jälkiä, kun ne poistja aan. Ne suojaavat koko näyttöä kolhuilta, naarmuilta, tahroilta ja pölyltä. Naarmut eivät häiritse sinua, sillä ne voivat olla erittäin epämiellyttäviä ja aiheuttaa merkittäviä vahinkoja näytölle. Vältät lasin rikkoutumisen, näytön rikkoutumisen ja sormien viiltelyt. Suosittelemme kalvon tai karkaistun lasin käyttöä niille, joilla on suojakuori . Et ole turvassa ikävältä putoamiselta, joka voi rikkoa lasin. Sama koskee niitä, joilla on suojakuori ja jotka käyttävät älypuhelinta suojakuori auki tai handsfree. Suojaamalla näytön voit optimoida iPhonen turvallisuuden ja käyttää sitä täysin rauhallisin mielin.

Takakameran suojalinssi

Älä epäröi suojata kamerasi asentamalla tarjoamamme karkaistun lasin suojalinssi. Se on helppo asentaa, ja se suojaa linssejä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Se on erittäin läpinäkyvä, joten se ei vaikuta valokuviesi laatuun. Voit ottaa laadukkaita valokuvia ja videoita hyvissä olosuhteissa. Lasi ja sensorit toimivat jatkossakin erinomaisesti, eivätkä naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, häiritse sinua.

Dealy on palveluksessasi ja tekee elämästäsi helpompaa.

Olemme suunnitelleja verkkosivuston, jonka avulla sinun on helppo tutustua tuotteisiimme. Voit tehdä liikja oimesi täysin turvallisesti. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos haluat seurata tilauksiasi. Tiimimme on käytja tävissä 7 päivää viikossa puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla. Löydät yhteystija omme tämän sivuston kohdasta "Ota yhteyttä". Neuvojamme voivat myös auttaa sinua tutkimuksissasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja uusimmista uutisistamme. Älä epäröi tutustua blogiimme.