iPhone 14 Pro Max -suojakuorja


93 Tuotteet

Tutustu Dealy n valikoimaan ensiluokkaisia suojuksia ja suojakuori ita iPhone 14 Pro Max -puhelimelle.

Dealy tarjoaa poikkeuksellisen valikoiman suojuksia ja suojakuori ita alennja tuun hintaan iPhone 14 Pro Maxille. Löydät parhaan suojan markkinoiden edullisimpaan hintaan. Teemme monipuolisen valikoiman läppäsuojakuori ita, jotta löydät juuri ja simäsi. Ohuja ja ergonomisja , ne täyttävät varmasti tarpeesi.

Erittäin vahvat taskut, jotka on suunniteltu lompakoiden tapaan

Pussit on rakennja tu silikonikuoren ympärille, joka kiinnittää matkapuhelimen ja suojaa sen takaosaa ja reunoja. Läppä kija outuu sen ympärille ja suojaa älypuhelimen täysin elementtejä vastaan. Näin se saa kaksi kerrosta suojaa iskujen sattuessa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojat on suunniteltu lompakoksi, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja lokero sja eleille. Jälkimmäistä voidaan käyttää myös sulkutaskuna sja eleille, lipuille tai muistioille. Kannja taittuvat pois ja muuttuvat kädja vapaina pidikkeiksi, jotka ovat turvallisia ja miellyttäviä käyttää. Joissakin läppäsuojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , joten voit soittaa puheluita kannen ollessa kiinni.

Kannja ja suojakuorja kaikille

Me Dealy ssa valitsemme erilaisia suojia, jotta jokainen voi löytää juuri sen suojan, jota ja sii. Tutustu yksivärisiin suojasuojakuori ihimme monissa eri väreissä. Ne ovat kaikki erilaisia, sillä jokaisella suojakuori lla on oma väripalja tinsa. Löydät business-tyylisiä suojuksia keinonahasta, nappa-tyylisiä pusseja tai lychee-nahkaa, jotka erottuvat tyylikkyydellään. Niitä on saatavana eri pintakäsittelyissä, joten voit ostaa juuri sinulle sopivan. Myymme upeita kansia aidosta tai halkaistusta nahasta. Ohuja ja kevyja , ne ovat erittäin suojaavia ja raittiita. Löydät flip-tyylisiä suojakuori ita, joissa on kanteen integroidut lukot. Ne voidaan avata ja sulkea nopeasti. Voit haluta mieluummin pussin, jossa on motiivi. Näja joitakin, joissa on eläimiä (pandoja, karhuja, kissoja, koiria, susia...), kasveja (kukkia, puita, mandaloita), kuuluisa "Älä koske puhelimeeni", glitter- tai marmorityyli... Kutsumme sinut tutustumaan niihin. Niistä voi tulla loistava henkilökohtainen lahja. Lisäksi voit hyötyä alennja uista hinnoistamme ja hyvistä tarjouksistamme kaikissa iPhone 14 Pro Max -suojissa ja -suojakuori issa. Nauti vierailustasi.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Dealy tarjoaa erittäin alhaisen hintatason lisäksi helppokäyttöisen verkkosivuston, jossa voit selata tuotteita ja tehdä tilauksesi täysin turvallisesti. Toimitamme tuotteja mahdollisimman nopeasti. Voimme tiedottaa sinulle tuotteistamme ja seurata tilauksiasi. Sinun tarvitsee vain soittaa meille tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviesti (katso tämän sivuston kohta "Ota yhteyttä"). Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Älä epäröi tutustua blogiimme, josta saat neuvoja suojaukseen ja tarvikkeisiin.