iPhone 14 Pro -näytönsuojat


6 Tuotteet

Dealy myy yksinoikeudella iPhone 14 Pro -puhelimen näytön- ja kamerasuojia.

Dealy tarjoaa halvan suojan iPhone 14 Pro -puhelimen näytölle ja takakameralle. Hyödynnä alennuksemme, jotta voit varustautua haluamallasi tavalla ja nauttia täysin matkapuhelimen suorituskyvystä. Parhaiden valmistajien suunnittelemat ja valmistamat suojauksemme myydään lyömättömiin hintoihin.

Ohuja , erittäin kestävät näytönsuojat

Kannja tava tija okoneesi on täydellisesti suojattu säältä, kun näytön päälle on asennja tu kalvo tai panssarilasi . Erittäin ohuja suojamme ovat räjähdyssuojattuja ja estävät näyttöä ja lsuojakuori pirstoutumasta. Näyttö ja lasi suojataan kolhuilta ja naarmuilta. Tarjoamamme kalvot ovat helppoja asentaa, erittäin ohuita ja erittäin läpinäkyviä. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Panssarilasi on 9H-kestävää ja UV-säteilyä estävää. Ne peittävät koko näytön ja koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Löydät kalvon, jossa on mustat ääriviivat, jotka sopivat täydellisesti matkapuhelimesi muotoiluun. Vuorovaikutus sovellusten kanssa on optimaalista, ja voit nauttia iPhone 14 Prosta täysin rauhassa.

Erittäin kestävä suojalinssi kameraan

Voit suojata iPhone 14 Pron takakameran tarjoamallamme karkaistun lasin suojalinssillä. Se on helppo asentaa, eikä siitä jää jälkiä, kun poistat sen. Lasi ja linssit ovat täydellisesti suojattuja iskujen sattuessa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Tämän kalvon avulla voit ottaa valokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ilman, ja tä niiden laatu kärsii. Tämän kalvon ansiosta lasi ja linssit eivät vahingoitu, ja voit hyödyntää iPhone 14 Pro -puhelimen kameran poikkeuksellisia ominaisuuksia.

Dealy , alhaisja hinnat ja suojakuori kaspalvelu

Sen lisäksi, ja tä voit hyödyntää käyttäjäystävällistä verkkosivustoamme ja edullisia hintoja, voit ottaa yhteyttä tiimiimme milloin tahansa. Annamme mielellämme tija oja tilauksesi ja enemisestä ja autamme sinua tutkimuksissasi. Meidät tavoittaa puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Löydät yhteystija omme kohdasta "Ota yhteyttä". Vastaamme hyvin nopeasti kaikkiin kirjallisiin viesteihisi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa ja saada tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi.