iPhone 14 -näytönsuojat


7 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia iPhone 14 edulliseen hintaan

Dealy lta löydät parhaat näytönsuojat iPhone 14:lle. Ne myydään edullisesti, ja niiden avulla voit nauttia näytöstä täysin turvallisesti. Teemme eksklusiivisen valikoiman korkealaatuisia kalvoja ja panssarilasi . Nämä suojat on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne peittävät koko näytön ja niistä tulee kuin erittäin läpinäkyvä toinen iho. Panssarilasi on räjähdyssuojattu ja UV-suojattu. Kaikki kalvomme mahdollistavat optimaalisen vuorovaikutteisuuden sovellusten kanssa. Vältät myös naarmut, jotka voivat olla erittäin haitallisia luja tavuudelle ja devalvoida puhelinta. Vältät myös tahroja, jotka tekevät puhelimesta liukkaamman.

Panssarilasi oleva suojalinssi iPhone 14:n kameraan

Dealy tarjoaa yksinoikeudella panssarilasi olevan suojalinssin iPhone 14:lle. Se on helppo asentaa ja estää rikkoutumisen, naarmujen, jälkien ja pölyn kerääntymisen linssien ympärille. Linssit pysyvät puhtaina ja antavat sinulle poikkeuksellisia valokuvia. Suojalasi pysyy moitteja tomana ja vältät räjähdyksen äkillisen iskun sattuessa.

Hyödy Dealy n palveluista

Kun valitsja Dealy n, voit hyötyä helppokäyttöisestä verkkosivustosta. Voit tutustua siihen erinomaisissa olosuhteissa ja tehdä tilauksesi täysin turvallisesti. Saat tuotteesi mahdollisimman nopeasti. Dealy lla on suojakuori kaspalvelutiimi, joka vastaa kaikkiin tuotteisiin liittyviin kysymyksiin ja seuraa tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä. Sähköpostiosoitteemme löytyy "Ota yhteyttä" -osiosta. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme. Olemme myös Youtubessa. Nauti vierailustasi!