Samsung Galaxy Z Flip 4 näytön suojakalvot


3 Tuotteet

Edullisja näytön ja kameran suojakalvot Samsung Galaxy Z Flip 4:lle Dealy ssa.

Hyödynnä Dealy n alennja ut hinnat Samsung Galaxy Z Flip 4 -näytön- ja kamerasuojissa. Myymme kalvoja ja linssin asennja tavaksi näytön lasiin ja takakameramoduuliin.

Näyttöjen kalvot ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin säätä ja kulutusta. Ne on helppo asentaa, eikä niitä poistja taessa jää jälkiä. Voit taittaa, avata ja käyttää älypuhelinta parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Myös tuntoalueja ovat herkkiä ja vuorovaikutus sovellusten kanssa on optimaalista.

Näiden erittäin ohuiden kalvojen ansiosta ja joudu kärsimään naarmuista, jotka voivat vahingoittaa matkapuhelintasi ja vahingoittaa sormiasi. Vältät myös lasin ja itse näytön rikkoutumisen.

Takakameran suojalinssi

Tarjoamme panssarilasi olevan suojalinssin, joka suojaa täydellisesti Samsung Galaxy Z Flip 4:n kameraa. Erittäin ohut, se on helppo asentaa eikä jätä jälkiä, kun se on poistja tu. Se erottuu ohuutensa ja säänkestävyytensä ansiosta. Vältät sensorin rikkoutumisen, naarmut, kosteuden ja pölyn. Tämä kalvo ei vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun.

Meidät on helppo tavoittaa

Dealy ei ole vain laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Se on myös helppokäyttöinen verkkosivusto, jossa on selkeät tuotekuvauksja . Voit tehdä tilauksesi täysin turvallisesti ja saada toimituksen mahdollisimman nopeasti. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat seurata tilauksiasi, voit soittaa meille tai lähja tää tekstiviestin. Vastaamme kysymyksiisi ja autamme sinua löytämään ja simäsi tuotteja . Löydät sähköpostiosoitteemme kohdasta "Ota yhteyttä". Voimme myös seurata tilauksiasi. Voit myös lukea blogiamme ja seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.