Xiaomi 12 Pro näytönsuojat


4 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaat näytönsuojat Xiaomi 12T Pro:lle

Dealy lta voit ostaa parhaat näytönsuojat Xiaomi 12T Pro -puhelimelle. Ne ovat ohuita, kevyitä ja halpoja! Tarjoamme poikkeuksellisen laajan valikoiman kalvoja ja panssarilasi . Ne on helppo asentaa ja ne tarjoavat optimaalisen suojan näytöllesi päivittäin. Muovikalvo ja panssarilasi peittävät koko näytön ja niistä tulee kuin erittäin läpinäkyvä toinen iho lasin päälle. Xiaomisi näyttö pysyy yhtä herkkänä ja uudenveroisena. Lasi ei vaurioidu naarmuilla, joista voi tulla ärsyttäviä lukea ja jotka voivat olla teräviä. Vältät myös tahrojen muodostumisen, jotka tekevät puhelimestasi liukkaan.

Panssarilasi oleva suojalinssi kameralle

Tarjoamme myös panssarilasi sisältävän suojalinssin Xiaomi 12T Pron kameraan. Helppo asentaa, se estää rikkoutumisen, naarmut, jäljja ja pölyn kertymisen. Lasi ja sensorit ovat suojassa erittäin kestävän karkaistun lasin ansiosta. Tämä suojakalvo ei vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun.

Dealy , sen suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Dealy ssa voit tehdä ostoksia täysin turvallisesti. Tuoteselosteemme ovat hyvin selkeitä. Teja suojainten valinnan parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tarjoamme sinulle suojakuori ntuntevan ja nopean suojakuori kaspalvelun, joka seuraa tilauksiasi ja vastaa kysymyksiisi. Tavoitat meidät puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Löydät postilaatikkomme kohdasta "Ota yhteyttä". Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa pysyt ajan tasalla kampanjoistamme ja uutisistamme. Nauti vierailustasi.