Samsung Galaxy S22 Ultra 5G näytön suojakalvot


4 Tuotteet

My Suojakuori : parhaat näytönsuojat ja valokuvamoduuli Samsung Galaxy S22 Ultra -puhelimelle kilpailukykyiseen hintaan.

Hyödynnä Dealy n tarjouksja ja edullisja hinnat Samsung Galaxy S22 Ultra -näytön- ja kamerasuojista. Säästät rahaa ja nautit samalla ohuesta, erittäin kestävästä suojasta. Myymme puhelimen näytölle tarkoitja tuja kalvoja ja panssarilasi , jotka on helppo asentaa ja jotka kestävät hyvin elementtejä. Niiden asentaminen vie vain muutaman minuutin ja unohdat pian, ja tä näyttö on suojattu. Se on turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Kalvomme ja karkaistut lasimme eivät jätä jälkiä lasiin, kun poistat ne. Ne suojaavat koko näyttöä onnja tomuuksilta ja kulumiselta. Koskja usalue on edelleen yhtä herkkä kuin ennenkin, ja vuorovaikutteisuus sovellusten kanssa on ihanteellista. Voit hyödyntää käyttöliittymää täysin missä tahansa ja missä tahansa olja kin.

Takakameran suojalinssi

Tarjoamme myös karkaistusta lasista valmistja un suojalinssin, joka suojaa Galaxy S22 Ultra -puhelimen valokuvausmoduulia ja linssejä. Helppo asentaa, se suojaa linssejä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Tämä suojaus ei vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun, sillä ne ovat HD-tasoisia ja erittäin kirkkaita. Näin saat kaiken irti kamerasi erinomaisesta suorituskyvystä pitkällä aikavälillä. Nauti vierailustasi!

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä ja seurata tilauksiasi

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä seurataksesi tilauksiasi. Voimme myös antaa sinulle tija oa tuotteistamme. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Olemme myös suosikki sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Instagram ja TikTok). Saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme.