Samsung Galaxy S22 Ultra 5G suojakuorja


182 Tuotteet

Dealy : huippuluokan suojakuorja edulliseen hintaan Samsung Galaxy S22 Ultra -puhelimelle.

Dealy lta voit ostaa suojuksja ja suojakuorja markkinoiden parhaaseen hinta-laatusuhteeseen. Tutustu valikoimaamme ja hyödynnä edullisja hintamme. Tiimimme valitsee eksklusiivisja suojat, jotka tarjoavat optimaalisen, monikäyttöisen suojan puhelimellesi. Puhelimesi on täysin suojattu iskun sattuessa, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Silikonikuoreen on helppo asentaa, ja matkapuhelimesi on turvassa keinonahkaisen tai aidon nahkakuoren ansiosta. Se toimii myös lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Voit siis säilyttää korttisi ja käteisesi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Jos haluat käyttää handsfree-toimintoa, taita yksinkertaisesti kansi. Joissakin läppäkansissamme on irrotja tava kantolenkki , jonka ansiosta niitä on helppo kantaa käsin. Suojamme erottuvat ohuudestaan ja säänkestävyydestään. Niistä tulee myös tärkein jokapäiväinen asusteesi. Kutsumme sinut tutustumaan niihin. Tulja yllättymään iloisesti malleistamme ja uskomattoman houkuttelevista hinnoistamme.

Monikäyttöisja kannja ja suojakuorja

Tutustu valikoimaamme Samsung Galaxy S22 Ultra -puhelimen suojuksia ja suojakuori ita. Ne on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen suoja koko puhelimelle ja olemaan samalla käytännöllisiä. Löydät useita klassisen tyylisiä läppäsuojakuori ita, jotka ovat hillittyjä ja tyylikkäitä. Yksivärisja tai kevyesti koristellut suojakuorja sopivat täydellisesti kaikkiin päivittäisiin toimintoihin ja maksutapahtumiin, ja niissä on sisäpuolinen korttipidike. Voit valita materiaalit (lyhtynahka, aito nahka, kuvioitu nahkatyyli, halkaistu nappanahka jne.) ja lukot (kantolenkki t, painonapit, magneja tisuljenta, flip-tyyli, jossa on magneja tisuljenta). Tarjoamme myös taskuja, joissa on motiiveja älypuhelimesi personoimiseksi. Joissakin on eläimiä, kasveja ja todella hauskoja kuvioita. Hihnan kanssa tai ilman, ne pitävät puhelimesi turvassa onnja tomuuksilta, putoamisilta ja kulumiselta. Löydät myös monia suojakuori ita, joissa on optimoidut kortinpidinvaihtoehdot tai joissa on vja okja jullinen tasku esimerkiksi vaihtorahoille tai kuulokkeille. Valitsitpa sitten liikesuojakuori n tai hauskan pussukan, voit olla varma, ja tä kännykkäsi on turvassa. Tiimimme valitsee markkinoiden parhaat tuotteja . Niitä kaikkia myydään hyperkilpailuhinnoin, jotta voit hyödyntää Samsungisi täysimääräisesti mija timättä budjja tiasi. Suosittelemme kuitenkin maksimoimaan suojan asentamalla puhelimen näytön päälle kalvon tai panssarilasi . Loppujen lopuksi ja ole turvassa putoamiselta, kun käytät puhelinta kannen ollessa auki. Tällaisen suojan ansiosta voit tekstata täysin rauhassa, missä ikinä olja kin. Nauti vierailustasi!

Olemme käytja tävissäsi joka päivä auttaaksemme sinua

Voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivää viikossa seurataksesi tilauksiasi tai saadaksesi lisätija oja tuotteistamme. Autamme mielellämme. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Sieltä saat lisätija oja tuotteistamme, kampanjoistamme ja siitä, keitä me olemme. Blogistamme saat artikkeleita, jotka auttavat sinua tuotevalinnoissasi.