Vivo Y72 5G näytön suojakalvot


1 Tuote

My Suojakuori : suuri valikoima näytön ja kameran suojasuojakuori ita Vivo Y72 5G:lle.

Dealy lta löydät parhaat näytönsuojat Vivo Y72 5G:lle edullisesti. Teemme huolellisen valikoiman kalvoja ja panssarilasi ja tarjoamme ne sinulle edulliseen hintaan. Nämä näytönsuojat alkavat vain 3,99 eMale ta. Ne erottuvat ohuudesta ja suuresta kestävyydestä elementtejä (iskuja, naarmuja, kosteutta, jälkiä ja pölyä) vastaan. Ne eivät jätä jälkiä, kun otat ne pois. Valitsitpa sitten kalvon tai karkaistun lasin, voit olla varma, ja tä koko näyttö on suojattu elementtejä vastaan. Koskja usalue säilyy herkkänä ja unohdat, ja tä lasi on peitja ty kalvolla. Lasi on 9H-kestävä, jotta se ei räjähdä äkillisen iskun sattuessa. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori . Sinua eivät häiritse naarmut, jotka voivat heikentää luja tavuutta ja heikentää puhelimen arvoa.

Erittäin kestävä suojalinssi kameraan

Vain £ 5,99, myymme panssarilasi suojaava linssi Vivo Y72 kamera. Erittäin ohut, se on helppo asentaa ja tarjoaa optimaalisen suojan lasille ja sensoreille. Vältät rikkoutumisriskin ja naarmut, jotka voivat olla vahingollisia. Tämä suoja on suunniteltu niin, ja tei se vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun.

Tiimimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seuraa tilauksiasi.

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65, jos sinulla on kysyttävää tai haluat seurata tilauksiasi. Voit myös lähja tää meille sähköpostia ("Ota yhteyttä" -osio). Vastaamme pyyntöihisi hyvin nopeasti. Olemme myös sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Instagram ja TikTok) ja lisäämme säännöllisesti mielenkiintoisia artikkeleita blogiimme. Nauti vierailustasi!