Vivo Y21 näytön suojat


2 Tuotteet

Vivo Y21:n näyttö on täysin turvassa My Coverin ansiosta.

Suojaa Vivo Y21 -puhelimesi näyttö alennuksella Dealy lta, joka tarjoaa parhaat ultraohuja ja erittäin kestävät suojakalvot. Ne alkavat vain 3,99 eMale ta! Valikoimamme kalvoja ja panssarilasi on markkinoiden edullisin. Valitsemme tuotteemme huolellisesti, jotta ne täyttävät odotja ut turvallisuusstandardit. Erittäin ohuja ja ultrakestävät suojakalvot on helppo asentaa, jotta ne eivät paksuuntuisi näytöstä. Ne ovat erittäin kirkkaita ja optimoivat koskja usalueen käytön ja herkkyyden. Unohdat pian, ja tä näyttö on suojattu ja se pysyy moitteja tomana pitkään. Panssarilasi mme on 9H-kestävää, jotta lasi ei räjähdä iskun sattuessa. Älypuhelimesi on suojattu naarmuilta, jäliltä, kosteudelta ja kulumiselta. Ne ovat myös UV-kestäviä. Vivo Y21 -näytönsuojamme ovat saatavilla parhaaseen hintaan.

Kameran erittäin kestävä panssarilasi suojaava linssi

Tarjoamme erittäin ohuen karkaistun lasin suojalinssin Vivo Y21 -kameran suojaamiseen. Se on helppo asentaa ja estää antureita pirstoutumasta iskun sattuessa. Linssit suojataan myös naarmuilta ja kulumiselta, jotka voivat olla vahingollisia. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa.

Dealy on avoinna 7 päivää viikossa tilausten seuraamista varten.

Suojakuori kaspalvelutiimimme voi antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät verkkosivujemme "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin viesteihisi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.