iPhone 13 Mini -suojakuorja


138 Tuotteet

Dealy : erittäin kestävät ja edullisja suojakuorja iPhone 13 Mini -puhelimelle.

Hyödynnä Dealy n tarjouksja ostaaksesi erittäin kestävät iPhone 13 Mini -suojakuorja . Saatavilla alkaen 4,99 €, ja ne ovat markkinoiden edullisimmat ensiluokkaiselle laadulle. Suojakuori mme on valmistja tu silikonista tai muovista, ja jotkut ovat hybridejä (akryylinen takaosa ja silikonireunuksja kohdennja tua suojaa varten, 9H panssarilasi takana ja silikonireunuksja ). Ne sopivat yksinoikeudella matkapuhelimen linjoihin ja ääriviivoihin. Niissä on tarkat leikkauksja porttien ja painikkeiden kohdalla (jotkut niistä myös peittävät painikkeja säilyttäen niiden herkkyyden). Näin sinulla on suora pääsy toiminnallisuuksiin. Suojakuorja suojaavat puhelintasi iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sen lisäksi, ja tä älypuhelimesi pysyy uudenveroisen näköisenä, vältyt rikkoutumiselta, joka voi olla kohtalokasta tai hyvin ongelmallista. Takapuoli ja reunuksja säästyvät naarmuilta, mikä helpottaa älypuhelimen jälleenmyyntiä. Pölyä ei kerry ja upuolen painikkeiden ja aukkojen ympärille. Voit siis välttää toimintahäiriöt.

Muotoile iPhone 13 Mini -puhelimesi sydämesi kyllyydestäsi.

Kuorja ovat niin halpoja, ja tä voit ostaa useita yhden hinnalla. Löydät läpinäkyvät kuorja vahvistja uilla kulmilla tai ilman. Näiden avulla voit säilyttää puhelimen alkuperäisen muotoilun. Meillä on kuuluisat yksivärisja joustavat tai jäykät silikonisuojakuori mme sekä klassikot hiilikuidusta tai keinonahasta. Rakastamme panssarilasi olevia suojakuori ita, koska ne tuntuvat hyvältä kädessä ja kestävät hyvin iskuja. Ne antavat iPhonellesi ainutlaatuisen ilmeen. Saatat pitää enemmän korttisuojakuori istamme tai suojakuori ista, joissa on tukirengas puhelimen handsfree-käyttöä varten. Meillä on hienoja uusia tuotteita, joissa on eläimiä (pandoja, leijonia, tiikereitä, norsuja, koiria, kissoja, kirahveja, susia jne.), kasveja (kukkia, mandaloita, kaktuksia), 3D-suojakuori ita ja fluoresoivia suojakuori ita. Koko valikoima suojia, jotka sopivat kaikille ja jokaiseen tilaisuuteen: työ, urheilu, perhe, lapsja , teini-ikäisja , liike-elämä, rja kja ... Tutustu myös erittäin käytännöllisiin ja erittäin turvallisiin vja okja juihin.

Liity meihin Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.

Dealy on myös yhteisö sosiaalisissa verkostoissa. Tutustu mallistoihimme ja uusiin tuotteisiimme. Voit myös soittaa meille tai lähja tää tekstiviestin numeroon 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy "Ota yhteyttä" -osiosta. Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi.