iPhone 13 -näytönsuojat


5 Tuotteet

Hyödy alennja uista hinnoista Dealy -näytönsuojista iPhone 13:lle

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia iPhone 13:lle edulliseen hintaan. Ne alkavat vain 3,99 eMale ta. Tarjoamme markkinoiden suorituskykyisimpiä ja kestävimpiä tuotteita. Kalvot ja karkaistut lasit on helppo asentaa, eikä niistä jää jälkiä, kun poistat ne. Ne suojaavat koko näyttöä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sinua eivät häiritse naarmut, jotka voivat olla erittäin epämiellyttäviä ja jotka voivat devalvoida puhelimen arvoa. Suosittelemme panssarilasi kaikille niille, joilla on suojakuori , sillä optimoit puhelimen turvallisuuden. Sama koskee niitä, joilla on suojakuori ja jotka käyttävät älypuhelinta suojakuori auki tai handsfree. Onnja tomuudja tapahtuvat niin nopeasti... Suojaamalla näytön optimoit matkapuhelimesi turvallisuuspotentiaalin.

Suojalasi takalinsseille

Hyödynnä iPhone 13:n valokuvaussuorituskyky täysimääräisesti kiinnittämällä valokuvauslohko yksinoikeudella karkaistusta lasista valmistja ulla suojalinssillä. Tarjoamme sen vain 5,99 eurolla! Se on helppo asentaa ja suojaa sensorit naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Se on erittäin läpinäkyvä, joten se ei vaikuta valokuvien laatuun. Otat taatusti laadukkaita valokuvia ja videoita, ja olja suojassa iskuilta, jotka voivat olla kohtalokkaita objektiiveille.

Voimme seurata tilauksiasi

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tilausten seuraamiseksi. Tiimimme on tavoitja tavissa 7 päivää viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. He voivat myös auttaa sinua suojan ja simisessä. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja uusimmista uutisistamme. Nauti vierailustasi!