Google Pixel 6 näytönsuojat


4 Tuotteet

My Shell: yksinoikeudella valikoima näytönsuojia Google Pixel 6:lle.

Dealy lta löydät parhaan ja edullisimman suojan Google Pixel 6:n näytölle. Hyödy edullisista hinnoistamme kalvoissa ja karkaistussa lasissa, jotka ovat erittäin ohuita ja erittäin kestäviä elementtejä vastaan. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Kalvo ei kupli lasiin ja on näkymätön. Panssarilasi on 9H-kestävää. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja vuorovaikutus sovellusten kanssa on moitteja onta ja esteja öntä. Panssarilasi on räjähdyssuojattu ja UV-suojaava. Ne estävät ulkoisen ja sisäisen rikkoutumisen. Sinua eivät myöskään häiritse naarmut, jotka voivat olla epämiellyttäviä ja vähentää puhelimen arvoa.

Erittäin suojaava panssarilasi oleva kameran linssi

Dealy myy Google Pixel 6:n kameran panssarilasi sisältävää suojalinssiä vain 5,99 eurolla. Erittäin ohut ja HD-luokan linssi on helppo asentaa, ja se estää antureita ja lsuojakuori pirstoutumasta iskun sattuessa. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, ja tä naarmut ja pöly vaikuttavat valokuvien ja videoiden laatuun. Takakuvausyksikkö pysyy uuden näköisenä pitkään, ja voit käyttää sitä turvallisesti ja nautinnollisesti. Tervja uloa kotiimme!

Olemme suosikki sosiaalisissa verkostoissa

Voit ottaa meihin yhteyttä suoraan puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme välittömästi kirjallisiin viesteihisi. Tiimimme erottuu tehokkuudestaan ja ystävällisyydestään. Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.