OnePlus Nord CE 5G -näytönsuojat


3 Tuotteet

Dealy tarjoaa yksinoikeudella alennja tuun näytön suojakalvot varten OnePlus Nord CE

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia OnePlus Nord CE 5G:lle alennja tuun hintaan. Jo 3,99 eMale ta löydät ohuja , helposti asennja tavat karkaistut kalvot ja lasit, jotka toimivat erinomaisesti elementtejä vastaan. Ne eivät jätä jälkiä, kun otat ne pois, ja ne suojaavat koko näyttöä iskun sattuessa jälkiä ja pölyä vastaan. Sinua eivät häiritse naarmut, jotka voivat devalvoida älypuhelinta ja olla ärsyttäviä sitä käytja täessä. Panssarilasi on räjähdyssuojattu ja UV-kestävä. Koskja usalue säilyy herkkänä. Voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa ajattelematta, ja tä näyttö on suojattu. Suosittelemme panssarilasi myös niille, joilla on läppäkansi, sillä matkapuhelin ei ole turvassa putoamiselta, kun kansi on auki tai handsfree-käytössä. Kalvo tai panssarilasi säästää lasin vaihtamisen vaivalta. Valitsemalla Dealy n voit olla varma, ja tä matkapuhelimesi on täydellisesti suojattu.

Panssarilasi oleva suojalinssi OnePlus Nord CE 5G:n takakameramoduulille.

Voit suojata takakuvayksikkö OnePlus Nord CE kanssa panssarilasi suojalinssi tarjoamme vain £ 5,99. Ohut, kevyt ja HD, se suojaa lsuojakuori ja linssejä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa ja turvallisesti. Nauti vierailustasi!

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme

Älä epäröi soittaa tai kirjoittaa meille tilausten seurantaan. Tiimimme on tavoitja tavissa joka päivä numerosta 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän verkkosivuston kohdasta "Ota yhteyttä", sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 64 68 65). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa pysyäksesi ajan tasalla uutisistamme ja saadaksesi ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.