Xiaomi Mi 11i 5G näytönsuojat


3 Tuotteet

Parhaat näytönsuojat ja valokuvamoduuli Mi 11i 5G:lle edulliseen hintaan

Hyödynnä Dealy n alennuksja Xiaomi Mi 11i 5G:n näytönsuojista ja takakameramoduulista. Löydät näytön suojakalvon vain 3,99 eurolla ja panssarilasi olevan suojalinssin valokuvausyksikköön 5,99 eurolla. Matkapuhelimesi ei ole immuuni iskuille ja onnja tomuuksille, jotka voivat olla kohtalokkaita. Suosittelemme näytön suojaamista elementtejä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä) vastaan. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori ja vältät sisäisja rikkoutumisja . Kalvolla tai karkaistulla lasilla näyttö pysyy uudenveroisena ja voit myydä puhelimen helpommin ja eenpäin. Karkaistun lasin kalvomme ovat 9H-kestäviä. Koskja usalue säilyy herkkänä, ja voit käyttää sovelluksia ilman, ja tä suojaus haittaa sitä.

Suojaava linssi Xiaomin takakameramoduulille

Xiaomi Mi 11i -puhelimen lasi ja valokuvauslohko ovat vaarassa rikkoutua tai naarmuuntua, jos ja suojaa niitä. Äärimmäisen ohuen ja erittäin kestävän karkaistun lasin ansiosta voit ottaa valokuvia täysin rauhallisin mielin ilman riskiä, ja tä sensorit vahingoittuvat. Vältät naarmut, jotka voivat vahingoittaa valokuvia ja videoita. Voit ottaa valokuvia täysin turvallisesti, ja voit myydä puhelimesi helpommin.

Ota meihin yhteyttä päivittäin ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Suojakuori kaspalvelumme seuraa tilauksiasi puhelimitse ja tekstiviestillä numerossa 06 44 64 68 65. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Paras tapa saada tija oa kampanjoistamme on seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa. Olemme myös Tik Tokissa. Älä epäröi tutustua blogiimme, jota päivitja ään säännöllisesti mielenkiintoisilla artikkeleilla.