OnePlus 9 kannja


17 Tuotteet

Säästä OnePlus 9:n suojuksja ja suojakuorja

Dealy tarjoaa valikoiman halpoja suojuksia ja suojakuori ita OnePlus 9:lle. Säästä rahaa ja osta suojuksja vain 6,99 eMale ta alkaen. Suojakuoremme on valmistja tu ohuen, erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille. Se pitää puhelimen paikallaan ja turvaa samalla takapuolen ja reunuksja . Nahka- tai keinonahkamainen läppä kija outuu sen ympärille ja kiinnittää sen kokonaan. Näin puhelin saa kaksi kerrosta suojaa iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Suojat on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku sja eleille tai pienille suojakuori kirjoille (liput, laskut, muistiinpanot jne.). Suojakannja taittuvat helposti handsfree-laitteiksi, jotka ovat erittäin miellyttäviä maisematilassa. Löydät suojia, joissa on kantolenkki , jotta voit kantaa OnePlus-laitja ta turvallisesti kädessäsi. Valitsemme parhaat ja säänkestävimmät tuotteja .

Muokkaa OnePlus 9:ääsi yksilöllisesti yksinoikeudella varustja ulla suojuksella

Dealy lta löydät suojia jokaiseen tyyliin, ja voit muokata arvokkaan matkapuhelimesi yksilölliseksi. Myymme yksivärisiä suojakuori ita monissa eri väreissä. Kehotamme sinua tutustumaan kunkin suojakuori n eri sävyihin, sillä sävyt ovat erilaisia eri kansissa. Tarjoamme klassisia suojasuojakuori ita, joissa on käsikäyttöisja magneja tilukot, sekä flip-tyylisiä suojakuori ita, joissa lukot on integroitu suojasuojakuori on. Näiden avulla voit avata ja sulkea ja uläpän nopeasti. Tarjolla on myös kansia, joissa on katseluikkuna. Kutsumme niitä katselukansiksi. Niiden avulla voit lukea näytöllä olevat tiedot avaamatta kantta. Tarjoamme erilaisia materiaaleja: litsiininahkaa, halkaistua nappanahkaa, vintage-keinonahkaa, krokotiilinnahkaa... Niille, jotka haluavat hienoja suojuksia, meillä on joitain viehättäviä kuoseja, jotka antavat älypuhelimellesi persoonallisen ilmeen. Meillä on kuoria, joissa on eläimiä, kasveja, maisemia, Eiffel-torni, paljja teja ja leopardinahkamainen tyyli, joka on suuri hitti ja täynnä yllätyksiä. Valitsemalla meidät säästät rahaa kaikissa suojissa ja suojakuori issa. Voit ostaa useita suojakuori ita yhden hinnalla kilpailijoiltamme.

Voit soittaa suojakuori kaspalveluumme numeroon 06 44 64 68 65.

Olemme avoinna joka päivä. Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin tähän numeroon. Sähköpostiosoitteemme on tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiossa. Voimme seurata tilauksiasi ja auttaa sinua tutkimuksissasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.