Huawei Mate 40 Pro näytönsuojat


3 Tuotteet

Suojaa Mate 40 Pro -puhelimen näyttö ja valokuvausmoduuli edullisilla suojakalvoilla.

Dealy tarjoaa markkinoiden parhaan valikoiman Huawei Mate 40 Pro -näytönsuojia. Ne ovat erittäin ohuita, mutta kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Kalvot ja panssarilasi on helppo asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne estävät lasin ja näytön rikkoutumisen, älypuhelimen arvoa alentavat naarmut ja pölyä raoissa. Suojat eivät aiheuta ongelmia vuorovaikutteisuuden kanssa. Koskja usalue pysyy yhtä herkkänä, joten voit olla vuorovaikutuksessa täysin rauhassa.

Valokuvamoduuli on myös suojattu

Suosittelemme suojaamaan Huawei Mate 40 Pro -puhelimen takalinssejä yksinoikeudella ja edullisella suojallamme. Helppo asentaa, panssarilasi on erittäin ohut ja erittäin kestävä iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Voit ottaa valokuvia täysin rauhassa, eikä valokuvausmoduulin rikkoutumisen vaaraa ole. Ja koska se on erittäin läpinäkyvä, se ei vaikuta valokuviesi laatuun. Olja täysin turvassa!

Olemme käytja tävissä 7 päivää viikossa ja olemme Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.

Älä epäröi soittaa meille numeroon 09 75 18 78 18 tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestiä numeroon 06 44 64 68 65. Me pidämme kirjaa tilauksistasi ja kerromme sinulle kaiken tuotteistamme. Seuraamalla meitä sosiaalisissa verkostoissa pysyt ajan tasalla uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme.