Huawei P Smart S Suojakuorja


13 Tuotteet

Hyviä tarjouksia Huawei P Smart S kannja ja tapauksja

Tutustu Dealy n valikoimaan edullisia suojakuoria ja suojakuori ita Huawei P Smart S -puhelimellesi. 6,99 eMale ta alkaen myytävät suojakuorja ja suojakuorja antavat älypuhelimellesi myös persoonallisen ilmeen. Valitsemme eksklusiivisia malleja, jotka on suunniteltu erittäin iskunkestävän silikonikuoren ympärille. Se pitää älypuhelimesi tukevasti paikoillaan ja tarjoaa alustavan suojan. Kuori tarjoaa sitten toisen suojakerroksen. Matkapuhelin on täysin suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojakuori mme on suunniteltu kuin lompakot. Voit säilyttää kortteja (luottokorttikokoisia) sisäpuolella olevissa aukoissa ja käteistä taskussa. Meillä on suojakuori ita, joissa on irrotja tavat kantolenkki t niille, jotka kantavat puhelinta kädessä. Etuläpät muuttuvat erittäin hyödyllisiksi handsfree-tuiksi elokuvien tai videoiden katselua varten. Meillä on myös läppäkannja ja suojakuorja , joissa on näkösuojat.

Hemmottele itseäsi maksamatta korkeaa hintaa

Löydät paljon suojia todella edulliseen hintaan. Huawein turvaamiseksi ei tarvitse rikkoa pankkia. Suojakuorillamme puhelimesi on turvassa ja se näyttää juuri sinulta. Meillä on klassikkomme: läppäkannja tekonahkaa tai yksiväristä aitoa nahkaa monissa eri väreissä (nappanahka-efekti, litsi, rja ro, vintage, kangas jne.). Meillä on magneja tikiinnikkeitä ja -kiinnikkeitä, joilla voit personoida suojakuori si (niitit, napit, rja rotyyli, kantolenkki t, painonapit jne.). Tarjoamme valikoiman koristeltuja suojasuojakuori ita, joilla voit antaa kännykällesi henkilökohtaisen koskja uksen. Tutustu kasvikuoriin (kukat, puut, maisemat...), eläinkuoriin (pandat, tiikerit, leijonat, kirahvit, pandat, linnut...), glitterillä koristeltuihin kuoriin, marmorikuoriin ja moneen muuhun mukavaan yllätykseen. Liikemielisimmät joukostanne löytävät ihanteellisja suojat, joihin mahtuu enemmän kortteja. Laajennamme mallistoamme myös malleilla, joissa on vja okja jullinen ja utasku, joka toimii lompakkona tai kantotaskuna (ihanteellinen kuulokkeille).

Pysy aina yhteydessä meihin

Löydät meidät helposti Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja Tik Tokista. Näin pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme. Suojakuori kaspalvelutiimimme on tavoitja tavissa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65).