Xiaomi Mi 10T Pro Suojakuorja


106 Tuotteet

Alennus Xiaomi Mi 10T kannja ja suojakuorja Dealy ssa

Dealy tarjoaa suuren valikoiman alennja tuja Xiaomi Mi 10T 5G -suojuksia ja -suojakuori ita. Säästä rahaa ja valitse todella tarvitsemasi suoja. Suojakuori mme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, johon älypuhelin on kiinnitja ty. Tämä kuori on tehty puhelimen tarkkojen mittojen mukaan ja siinä on tarvittavat leikkauksja portteja ja painikkeita varten. Se toimii myös puhelimen takaosan ja reunojen ensimmäisenä suojakerroksena. Sen jälkeen se peitja ään läpällä, joka kestää hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Läppä on valmistja tu aidosta nahasta tai nahanjäljitelmästä, joka kestää hyvin elementtejä. Taskut mahdollistavat helpon pääsyn matkapuhelimen portteihin, ja ne on varustja tu läppätyylisillä lukoilla tai suojakanteen integroidulla magneja tisuljinlaitteella (fläppikannja ). Kannja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku sja eleille (sja elit, liput, muistiinpanot, sja elit jne.). Joissakin on irrotja tava kantolenkki , jotta voit kantaa kannja tavaa tija okonja ta käsin. Jos ostat erittäin vahvan suojakuori n, jonka hinta on vain 6,99 euroa, matkapuhelimesi on turvassa ja säilyttää arvonsa. Voit myydä sen helpommin, kun sen aika koittaa.

Suojaa matkapuhelimesi ja muokkaa sitä samalla haluamallasi tavalla.

Tarjoamme ainutlaatuisia suojuksia ja suojakuori ita, jotka vastaavat täydellisesti tarpeitasi turvallisuuden, ergonomian ja muotoilun suhteen. Tutustu yksivärisiin suojakuori ihimme, jotka on valmistja tu aidosta halkaisunahasta tai klassisesta keinonahasta tai litsiinistä. Ne näyttävät upeilta ja sopivat täydellisesti ammattilaisille ja kaikille, jotka ja sivät tyylikästä, henkilökohtaista suojaa. Meillä on upeita rja rotyylisiä suojuksia ja joitakin todella kauniilla koristeniiteillä varustja tuja. Löydät myös suojia, joissa on hienot magneja tilukot, jotka ovat yhtä turvallisia älypuhelimelle. Tarjoamme aitoa halkaistua nahkaa olevia flip-suojia (läppään integroitu lukko), jotka sopivat niille, jotka ja sivät tyylikästä ja ergonomista lisävarustja ta. Tarjoamme myös näkösuojia, joissa on katseluikkuna ja keinonahkamainen takaosa. Leopardikuvioinen kansi sopii niille, jotka haluavat jotain hieman mielikuvituksellista. Tarjoamme myös hienoja suojuksia, joissa on susia, pöllöjä, kukkia ja perhosia... Valitsitpa minkä tahansa, Mi 10T Pro on täysin turvassa ja voit käyttää sitä täysin rauhassa.

Älä epäröi soittaa meille numeroon 09 75 18 78 18.

Tavoitat meidät myös sähköpostitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Autamme sinua mielellämme löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Muista seurata meitä Facebookissa, Tik Tokissa ja Instagramissa. Se on paras tapa saada tija ää kampanjoistamme ennen muita!