Google Pixel 4A 5G näytönsuojat


3 Tuotteet

Ainutlaatuinen valikoima näytönsuojia Google Pixel 4a 5G:lle

Google Pixel 4a 5G:n näyttö on suojattu täydellisesti Dealy ssa, joka tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman alennussuojauksia. Kalvot ja panssarilasi ovat erittäin ohuita ja erittäin kestäviä elementtejä vastaan. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Kalvot eivät kupli. Panssarilasi kestää 9 tuntia ja tuntoalue pysyy herkkänä. Vuorovaikutus sovellusten kanssa on erittäin miellyttävää. Unohdat, ja tä suosikkikännykkäsi näyttö on suojattu. Panssarilasi on räjähdyssuojattu ja UV-suojattu. Sinun ei siis tarvitse vaihtaa lsuojakuori iskun sattuessa. Käyttämällä kalvoa tai panssarilasi voit myös välttää lasin naarmuja, jotka ovat epämiellyttäviä ja vähentävät matkapuhelimesi arvoa. Voit siis palauttaa sen helpommin.

Valokuvamoduulin suojauksja

Dealy tarjoaa loistavan karkaistun lasisuojan Google Pixel 4a 5G:n kameramoduulille. Se on helppo asentaa ja estää linssejä pirstoutumasta iskun sattuessa sekä estää naarmuja ja pölyä, jotka voivat vaikuttaa kuvanlaatuun. Valokuvamoduuli pysyy uudenveroisena pitkään, mikä voi olla erittäin hyödyllistä, jos älypuhelin myydään joskus ja eenpäin.

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.

Voit seurata uutisiamme ja olla vuorovaikutuksessa tiimimme ja yhteisömme kanssa. Voit myös ottaa meihin yhteyttä suoraan puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi,