Samsung Galaxy Note 20 Ultra näytön suojakalvot


1 Tuote

Kaikki näytön ja valokuvamoduulin suojakalvot Samsung Galaxy Note 20 Ultra ovat edulliseen hintaan.

Hyödynnä Dealy n edullisja hinnat ja varmista Samsung Galaxy Note 20 Ultra -puhelimesi näyttö ja valokuvausmoduuli. Säästä kampanjoidemme ja alennustemme avulla. Tiimimme valitsee parhaat kalvot ja karkaistut lasit kannja tavan tija okoneesi näyttöön asennja tavaksi. Ohuja ja kevyja , ne tuntuvat lasin päällä kuin toiselta iholta. Vältät rikkoutumisen, vahingollisja naarmut ja sormenjäljja , jotka voivat tehdä puhelimestasi liukkaan ja likaisen. Panssarilasi on UV-kestävää ja estää lasin räjähtämisen. Et ota riskiä sen vaihtamisesta, mikä voi olla hankalaa ja laatuun nähden hyvin kallista. Tuotteemme ovat erittäin läpinäkyviä. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä myös karkaistulla lasilla.

Valokuvamoduulin suojauksja

Tarjoamme myös karkaistua lasisuojaa, joka suojaa valotusmoduulin linssejä ja objektiiveja. Ne on helppo asentaa, ja ne estävät rikkoutumisen, naarmut, jäljja ja pölyn kerääntymisen, jotka voivat ajan mittaan olla hyvin vahingollisia. HD, ne eivät vaikuta valokuvien laatuun. Ne näyttävät yhtä hyviltä kuin jos linssejä ei olisi kiinnitja ty.

Suojakuori kaspalvelutiimimme voi auttaa sinua ja sinnöissäsi.

Voit ottaa meihin yhteyttä päivittäin puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Suojakuori kaspalvelumme voi antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja seurata tilauksiasi.