Samsung Galaxy Note 20 näytön suojakalvot


3 Tuotteet

Hyödy Galaxy Note 20 -puhelimen näytönsuojien ja linssien alennja uista hinnoista.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia ja valokuvamoduuleja Samsung Galaxy Note 20 -puhelimelle edulliseen hintaan. Tarjoamme vain muutamia tuotteita, mutta ne ovat markkinoiden parhaita. Kalvomme ja karkaistut lasimme on helppo asentaa, eikä niistä jää jälkiä, kun poistat ne. Ne suojaavat koko näytön iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sinua eivät häiritse naarmut, jotka voivat olla hyvin epämiellyttäviä ja jotka voivat devalvoida matkapuhelimen arvoa. Suosittelemme panssarilasi kaikille niille, joilla on suojakuori . Tämä optimoi älypuhelimesi turvallisuuden ja antaa sinulle mielenrauhan. Suosittelemme sitä myös niille, joilla on suojasuojakuori ja jotka käyttävät älypuhelinta suojasuojakuori n ollessa auki tai handsfree-käytössä.

Suuri suoja valokuvausmoduulille

Ota kaikki irti Galaxy Note 20 -puhelimestasi ja sen valokuvaussuorituskyvystä varmistamalla objektiivimoduuli yksinoikeudella karkaistulla lasilla. Se on helppo asentaa ja suojaa linssejä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Erittäin läpinäkyvä, tämä suojaus ei vaikuta valokuvien laatuun. Kiinnittämällä valokuvamoduulin varmistat, ja tä otat valokuvia ja videoita juuri haluamallasi tavalla, ja olja suojassa iskuilta, jotka voivat olla kohtalokkaita erittäin hauraille linsseille.

Voimme seurata tilauksiasi.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tilausten seuraamiseksi. Tiimimme on käytja tävissä 7 päivää viikossa. He pystyvät myös auttamaan sinua suojan ja simisessä.