OnePlus Nord kannja


30 Tuotteet

Osta OnePlus Nord kannja ja tapauksja alennja tuun hintaan

Dealy tarjoaa kattavimman valikoiman alennja tuja OnePlus Nord -suojuksia ja -suojakuori ita. Hanki hyviä tarjouksia ja hemmottele samalla itseäsi. Suojakuori mme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, jossa puhelinta pidja ään. Tämä kuori toimii puhelimen takaosan ja reunojen ensisijaisena suojana. Sitä peittää keinonahkamainen läppä, joka kestää hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Suojakuorissa pääsee helposti käsiksi puhelimen portteihin, ja niissä on magneja tilukot, jotka ovat joko läppätyyppisiä tai suojakuoreen integroituja. Kutsumme näitä flip-kansia. Suojamme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on korttipidikkeja ja tasku sja eleitä varten. Joissakin on irrotja tava kantolenkki , jolla älypuhelinta voi kantaa kädessä. Suojaamalla OnePlus Nord -puhelimesi suojakuori lla säilytät sen arvon ja pidät sen uudenveroisena pitkään.

Suojaa matkapuhelimesi ja hoida itseäsi samalla.

Tarjoamme erittäin kestäviä suojia erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman, jotta kaikki - aikuisja , nuorja ja lapsja - voivat muokata Nordinsa haluamallaan tavalla. Tarjoamme ainutlaatuisia vaihtoehtoja ultrakestävään suojaukseen. Tutustu pusseihimme lyhtynahasta, nappanahasta tai klassisesta keinonahasta, yksivärisinä tai huomaamattomasti motiivilla painja tuina. Meillä on upeita vintage-tyylisiä suojia, joissa on niittejä ja hienoja magneja tisalpoja. Meillä on aidosta halkaisunahasta valmistja tuja läppäkansia, jotka vja oavat niihin, jotka ja sivät hillittyä eleganssia. Saatat pitää kannesta, jossa on näköikkuna ja takapuoli keinonahkaa. Etsitkö alkuperäistä kantta? Silloin leopardityylinen kansi on sinua varten! Se saa sinut erottumaan joukosta 100-prosenttisesti. Tarjoamme tija ysti myös hienoja klassikoita: pöllöjä, susia, vaarallisia eläimiä... Mitä ikinä valitsja kin, voit olla varma, ja tä OnePlus on täysin turvassa. Tervja uloa ohuen, kevyen ja erittäin suojaavan suojan maailmaan!

Voit ottaa yhteyttä tiimiimme kaikissa sosiaalisissa verkostoissa

Meidät tavoittaa helposti puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Älä unohda Facebookia, Twitteriä ja Instagramia.