Suojakalvot Huawei P40 Lite 5G


2 Tuotteet

Parhaat kalvot ja panssarilasi Huawei P40 Lite 5G -puhelimen näytölle

Dealy on paras valikoima näytönsuojia Huawei P40 Lite 5G -puhelimelle markkinoiden edullisimpaan hintaan. Huomaat, ja tä olemme ottaneja mukaan vain muutamia tuotteita, koska tarjoamme sinulle parasta! Sinun ei tarvitse eksyä kaikkien vaihtoehtojen sekaan. Meiltä löydät parhaiten toimivat ja edullisimmat kalvot ja karkaistut lasit. Nämä ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne suojaavat lsuojakuori ja näyttöä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sinua eivät häiritse naarmut, jotka myös vähentävät matkapuhelimen arvoa. Näyttösi pysyy HD-tarkkana ja koskja usalue on yhtä herkkä kuin jos sitä ei olisi suojattu. Nämä suojat on nähtävä ultraohuina, erittäin suojaavina toisina nahkoina lasille. Välttelja räjähdyksen iskun sattuessa, eikä sinun tarvitse vaihtaa sitä.

P40 Lite 5G:n kameramoduulin panssarilasi

Tiimimme ajattelee kaikkea! Tarjoamme myös erittäin kestävää panssarilasi matkapuhelimesi valokuvamoduulin suojaamiseksi. Ne on erittäin helppo asentaa, ja ne estävät linssejä rikkoutumasta. Moduuli on myös suojattu naarmuilta, jotka voivat olla erittäin haitallisia valokuvien laadulle. Erittäin kirkkaat suojalasit eivät vaikuta valokuvauksen laatuun. Voit käyttää Huawei P40 Lite 5G -puhelinta täysin turvallisesti ja ottaa valokuvia ja videoita haluamallasi tavalla ilman riskejä.

Dealy tarjoaa ystävällistä ja suojakuori ntuntevaa suojakuori kaspalvelua

Suojakuori kaspalvelutiimimme antaa sinulle tija oa kaikista tuotteistamme ja seuraa tilauksiasi 7 päivää viikossa. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Odotamme innolla yhteydenottoasi.