Realme C21 kuorja


2 Tuotteet

Kaikki Realme C21 suojakuorja alennja tuun hintaan Dealy ssa

Hyödy Dealy n loistavista hinnoista ja alennuksista Realme C21 -suojakuori issa. Löydät suojasuojakuorja vain 4,99 € alkaen. Valitsemme parhaat tuotteja ja tarjoamme ne sinulle alennuksella. Eksklusiivisja suojasuojakuori mme on suunniteltu sopimaan puhelimesi linjoihin ja ääriviivoihin täydellisesti. Ne ovat ohuita ja kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne tarjoavat helpon ja suoran pääsyn puhelimen portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin. Pystyt pitämään puhelimesi uuden näköisenä ja käyttämään sitä ilman huolta sen putoamisesta. Älypuhelimesi on täysin turvassa takapuolelta, reunoilta ja painikkeista. Tarjoamme valikoiman erittäin kestäviä suojakuori ita, jotka sopivat kaikille.

Erittäin kestävät rungot edulliseen hintaan

Tutustu Realme C21 -puhelimen kansikuvakokoelmiimme. Ne on suunniteltu ja valmistja tu yksinomaan matkapuhelimiin. Niistä saat täyden tyytyväisyyden. Tarjoamme parhaan valikoiman erittäin kestäviä läpinäkyviä suojia, joissa on vahvistja ut kulmat tai ilman. Meillä on myös keinonahkaisia suojia, hiilikuituisia suojia, harjattuja hiilikuitumalleja ja suojia, joissa on rengas, joka toimii handsfree-pidikkeenä (jotkin niistä voidaan käyttää pysty- ja vaakasuorassa). Löydät ultrakestävät suojat ja Survivor-suojat, joissa on kaksi peräkkäistä suojakerrosta Realme C21:n optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Olemme testanneja uusia panssarilasi (takapuolelle) ja silikonia (reunoille) sisältäviä kuoria, jotka tarjoavat erittäin tehokkaan suojan ja samalla miellyttävän otteen ja ainutlaatuisen muotoilun. Tarjoamme myös fantsuojakuori kuoria, joissa on eläimiä, unilukkoja, marmorityyliä ja glitteriä. Tutustu erilaisiin materiaaleihimme: klassinen keinonahka, lyhtynahkamainen muotoilu, rja rotyyli, yksivärinen tai kuvioitu tyyli. Maailma, jossa jokainen voi suojata puhelimensa juuri haluamallaan tavalla. Tervja uloa kotiimme!

Dealy tarjoaa henkilökohtaista ja tehokasta suojakuori kaspalvelua.

Vastaamme kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti ja seuraamme tilauksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme. Äläkä epäröi tutustua blogiimme, jota täydennämme jatkuvasti mielenkiintoisilla artikkeleilla.