Takaisin tuotteisiin
Uusi

Koko näytön panssarilasi suojaa Honor 200 Smart 5G:lle

14,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Koko näytön panssarilasi
 suojaa Honor 200 Smart 5G:lle
1/8

Tutustu huipputason näytönsuojaan Honor 200 Smart 5G:lle.
Tämä erittäin ohut 0,26 mm:n kalvo, jonka kovuus on 9H, tarttuvuus on poikkeuksellisen hyvä ja peittävyys täydellinen, tarjoaa vankan suojan säilyttäen samalla laitteesi tuntoherkkyyden ja visuaalisen selkeyden.
Sen kuplaton sovellus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä älypuhelimen olennaisen lisävarusteen.

  • Ensiluokkaiset materiaalit ja kestävyys: Laadukkaasta alumiinisilikaattilasista, jonka kovuus on 9H, valmistettu näytönsuoja on erittäin naarmuuntumaton ja tarjoaa vankan suojan laitteellesi.
  • Poikkeuksellinen tarttuvuus ja helppo levitys: Integroitu liimarakenne takaa varmemman kiinnityksen ja helpottaa ilman poistumista, mikä mahdollistaa kuplattoman asennuksen.
  • Tyylikäs, täydellinen suojaus: Silkkipainatusprosessi parantaa näytönsuojan visuaalista houkuttelevuutta, ja sen muotoilu kattaa koko puhelimen näytön etupuolen täydellistä suojaa varten.
  • Tarkkuus ja erittäin ohut muotoilu: CNC-leikkaustekniikan ansiosta näytönsuoja on erittäin ohut, 0,26 mm paksu, mikä takaa tarkan pidon ja säilyttää laitteen alkuperäisen tuntoherkkyyden.
  • Selkeä ja sujuva visuaalinen ilme: HD-näytön valonläpäisykyky on korkea, ja 2,5D-kaareva reuna tarjoaa tasaisen ja turvallisen ääriviivan, joka parantaa sekä visuaalista selkeyttä että käyttömukavuutta.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille